Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

banks47 

všechny recenze uživatele

Tak si tady pročítám vaše kometáře a nestačím se divit. Vrtalo mi to hlavou až do chvile než se mi pod ruku dostala nadabovaná verze!!! Která mi přijde víc než zkažená.... Český dabing doslova film drtí.. Je to sice pro děti ale z tohodle jim musí prasknout hlava!! Vždyť originalní hlasy jsou absolutně na jiné úrovni jak mentální tak akustické. Jinak to neni tak strasny takova jednoduchá jednorázová podívaná pro mladší diváky nebo jen pro ty méně náročne co si chtějí odpočinout od neustálého dění na filmovvé scéně. Česká verze odemě dostáva 1/5.. A ENG verze 4/5 protože nemůžu říct že by se mi to nelíbylo pořád to má svoje kouzlo a ty počty v dolarech které film vytěžil asi o něčem mluví... ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Upištěné zrůdičky znovu mrví hudbu." nebo "Alvin a všelék na migrénu." či "Šest důvodů, proč strčit hlavu do mixéru.", a co "Mončičáci na zteči."? ~~~ Ano, první díl se mohl líbit děckám, co prahly po plyšácích. U tohohle dílu mě ale děsí představa těch malých roztomilých dětských hlaviček s chmýřím místo vlásků, jak jimi bábetka bezbranně bouchají tu o stůl, tu o stěnu, tu o skříň a slabounké, slzičkami a nářkem zakuckané hlásky vysíleně šeptají "Maminko, už dost, plosíííím..." ~~~ Brrr, až mě zamrazilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama