Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (578)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. V období největšího šílenství okolo Muzikálu ze střední, jsem Zaca Efrona nemohla ani vidět a pochybovala jsem o tom, zdali budu někdy schopna s ním nějaký film zhlédnout. Čas plynul dále a já si na něj tak nějak začala zvykat a říkala si, že bych mu měla dát šanci. Ta měla přijít v tom, aby mě dokázal nějakým způsobem přesvědčit, že je mu "Znovu 17.":) Chlapec to dokázal a jeho herectví jsem mu dokázala i uvěřit (což v jednoduché postavě mladistvého není vlastně nic těžkého, ale i tak...:) Dokázal mě rozesmát a neměla jsem problémy se na něj dívat (což ještě nedávno jsem nebyla schopna udržet zrak, byť na jeho fotografii:) Kdybych ho zde viděla prvně, když si odmyslím jeho nesnesitelnou monumentální popularitu, díky působení v HSM a díky níž se mi zprotivil, a zařazení mezi mladé, krásné herce, po kterých náctileté fanynky šílí, řekla bych, že je to skutečně krásný kluk (no co jako:) Zhruba až na tři klišovité a patetické scénky, se mi tato komedie velmi líbila. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Zac Efron, výborná druhá polovina, námět -slabší rozjezd, český dabing, v některých momentech děsně trapný, škoda že Michelle Trachtenberg neměla větší roli/// Matthew Perry se na začátku tváří opravdu nesympaticky. Naštěstí jak na scénu nastoupí Zac Efron je to hned jiná liga. Líbilo se mi kouzlo jeho postavy. Stejně tak se mi líbili i mnohé další. Děj je částečně předvídatelný, přesto jsem byl hodně zvědav jak to s tou jeho proměnou provedou. Není to sice nic převratného, ale aspoň mě to nijak nerušilo, přišlo mi to skoro přirozený. Momenty kdy hlavní postavu balí jeho dcera a nebo on se kouká zamilovaně na svoji manželku, která je v tu dobu o 20 let starší a má ho za normálního puberťáka, ale on přesto nemůže odolat. Tohle a další patří k tomu nejlepšímu. Bavil jsem se výborně a to je to co od filmu očekávám./// Celkem 73%/// ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavný a nápaditý kompilát těch nejotřepanějších romantických a středoškolských motivů, který kromě souboje světelnými meči a romantické večeře v elfštině nepřináší nic nového nebo poutavého a pobaví snad jen scénou, ve které středoškolák horuje pro sexuální abstinenci a rozplývá se nad vidinou novorozence tak intenzivně, že puberťačky začnou hromadně slzet a vracet nepoužité kondomy. Při scéně, kdy mladičký ředitel místo zasloužilého harcovníka povýší pitomoučkou blondýnu, která je u firmy dva měsíce, sice až mrazí jak je to ze života, ale jinak nic moc. Efron je týpek na zabití nebo zblití (podle nálady), středoškolské trable monotónní, Perry se moc nezdrží, a celé je to poskládané poněkud násilně a neforemně. A vedlejší motiv Neda balího ředitelku školy mě bavil víc než hlavní dějová linka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Vsadím se, že bys to rád vrátil!?......“ Nad Mikeovým osudem by jeden uronil slzu. Kde jen mohl být, kdyby…. Nemůžu si pomoct. Přestože vím, že je to děsně pitomej, několiksetkrát vohranej příběh, mě to bavilo! Intelektuálové prominou, ale taky občas potřebuju, aby mi Anděl strážnej ukázal správnou cestu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Užírá mě dosavadní život. 2.) Chodím na kurzy Elfštiny. 3.) Nemohu si vzpomenout na svá nejlepší rozhodnutí. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně, když jsem na tenhle film koukal, jsem zhruba v půlce filmu vypil nějakou sračku v minerálce a jel záchrankou do nemocnice, aby mi řekli, jestli budu v pohodě. Takže jsem z filmu měl hovno. Když jsem na to koukal druhej den, tak jsem se zhruba ve stejnej čas málem udusil, když jsem pil čaj a hnusně se zakuckal. Nakonec jsem to všecko vydržel a byla by velká škoda to neustát, protože jsem právě s tímhle filmem získal pár dalších zkušeností. Prvně mě totiž nedodělci potvrdili, že kvůli jistým faktům tenhle film opět zazdili a jedním z těch faktů je naprosto fantastický Zac Efron, kterýho jsem měl za frajírka a najednou je to pro mě naprosto sympatickým hercem, který, doufám, bude v Americe mít zajímavou budoucnost. Podle mě se tu totiž vyřádil perfektně a zaslouží si to. Znovu 17 je tak výbornou komedií, u který jsem se upřímně bavil a to mi stačí. To, že tu má taková hodnocení, jaké má, mě tu ale vůbec nepřekvapuje a naštěstí už na to dávno nehledím. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)
  • Randy Gordon (fotograf) a Jim Gaffigan (tréner) sú jediní herci, ktorí hrajú rovnaké postavy v rokoch 1989 aj 2007. (Arsenal83)
  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)

Reklama

Reklama