Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Fritorick 

všechny recenze uživatele

Skvělí bonus ke skvělému filmu, který ho v několika momentech dokonce předčívá.Ve směs animované jako úvodní prolog kung fu pandy samotné, což dodává tajemství zuřivé pětky jakýsi vypravěčský odstín.A i prěsto že je jen 25 minut krátký, dokáže vás upoutat na křeslo, chceteli na sedačku, vskutku intenzivně a rychle se zakousnete do světa kung fu.Plus opět nejlepší dabing animáku, který muže hollywood nabýdnout.95% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda byla nejlepsi z proflakle hollywoodske animovane TOP3 roku 2008 a kratkometrazni bonusova Panda je minimalne stejne rozkosna jako ta celovecerni. Cele to totiz pojednava o zacatcich charakteru z filmu a vsechna ta zviratka jsou tam tudiz malinka a jeste vice roztomila. Navic tam jsou spousty malych skotacicich Kung Fu kralicku !!! 7/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemný jednohubka, která se zaobírá historií pěti učitelů, které Kung fu Panda měla v prvním filmu. Pro ty, co mají rádi kung fu filmy, to může být velmi příjemné, ale i když je rád mám, tak jsem se až tak vrchovatě nebavil. Použitá animace při vyprávění, je ale hezká a nová ve srovnání s klasickou animací filmů s Pandou. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátký animák je složený ze zábavných historek o tom, jak se z každého ze členů proslulé Furious Five stal velký bojovník. Kombinuje dvojí techniku animace – zatímco intermezza s Pandou vyprávějící malým „karate králíčkům“ o svých přátelích jsou animovaná ve 3D, samotné příběhy jsou stejně dvojrozměrné a povedené jako úvod Kung Fu Pandy. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama