Reklama

Reklama

Kick-Ass

Trailer 2

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici!  Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti… To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D´Amica. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2 437)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Je to nářez, to každopádně. Něco do sebe to mělo nejen po akční stránce, to každopádně. Ale na víc jak 70% to prostě nevidím, to pardon. Jak tady v podstatě píše hirnlego, i já mám určitou mez u dětských rolí, co je ještě OK a co je už za čarou, no a ta malá holka sice hrála skvěle, ale na mě to bylo moc - působila až děsivě (což asi mělo částečně svůj smysl) a děsivost podle mě k dětem prostě nepatří. Asi jsem staromódní... Ale když se oprostím od té holky a budu se zaobírat jen dějem, je to určitě slušná akčňárna s několika zajímavými momenty, která si řadu svých fandů (jak vidno zde podle komentářů) najde. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze ja mam jasno o tom, co sa stane filmom roka v mojej vlastnej sukromnej kategorii "Ostatne filmy, ktore sa vymykaju z kategorie mojich milovanych dram", cize vsetko cez horory, komedie, akcnaky. Pochybujem, ze Kick-Ass este niektory z tohtorocnych filmov prekona a dufam, ze kazdy, kto videl tento film to pochopi a uvedomi si, co vlastne videl, pretoze z tohto filmu sa stane klasika. Zaciatok je uplne famozny, prskala som smiechom, rozplyvala som sa nad hlaskami a nad pohodovostou, akou je to natocene. Stredu filmu chybal trosku drive a ubral nohu z plynu, ale to bolo len falosne ucicikanie divaka, aby to nakoniec poslednu pol hodinu rozprudil tak, ze vas zdvihne zo sedacky. Ja sa teda v akcnych filmoch nevyznam, ani v komiksoch, ani vo filmoch typu Superbad a podobne, ale akcna scena v tme, v ktorej hra hlavnu ulohu HitGirl je podla mna to najlepsie, co sa v tom zanri dalo za posledne roky vidiet. Pre mna neuveritelne predstavenie, zopakujem si to nie raz, ale aj dvakrat. /// "Pussypatrol Phones, money!" :D ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně skvostná technická stránka, na druhé myšlenkově vykastrovaný (byť dějově víceméně věrný) otisk papírové předlohy, z níž se po cestě na filmové plátno vytratilo to nejdůležitější - pointa, která celou spotřebu krevních konzerv ospravedlní. 7/10, aneb ryze spotřební produkt vychytralého britského byznysmana, který stačí vidět jednou, poněvadž kromě trilionu odkazů na popkulturní a mediální scénu (v tomhle ohledu jde prakticky o nejgeekoidnější film ever) v něm prakticky nic není. Jen spousta malinovky, ujetý humor a drsná mluva. Není toho málo, ale není toho ani dost na to, abych se bavil po celou dobu. P.S.: Kdo ani po zhlédnutí filmu nechápe, proč film komerčně zas až tolik neuspěl, stojí si s největší pravděpodobností na vedení. Filmy od fanoušků pro fanoušky nikdy nebudou lámat rekordy v návštěvnosti. Bohužel, bohudík. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Kiss Fanboy´s Ass. Nedomrlé potácení mezi poctou hrdinským komiksům a jejich zlehčováním, nedomyšlené přepínání mezi realitou a surrealitou, násilí pro generaci online, kterou už nepřekvapí ani mučení a popravy v přímém přenosu. Tam, kde Iron Man boduje ironií, Zombieland hravou dekadencí a Watchmeni přemýšlivým filozofickým přesahem a podvratnými otázkami, se Kick-Ass paradoxně bere vážně a z hry comicsový geek civilním superhrdinou se stává maškarní bez nadsázky. Tak proč tak vysoko? Dvě slova. Chloe Moretz. Něžná dívenka s kolty za pasem, před kterou by couvl i prezident NRA. A sakra rychle. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Parádní akční a vtipná jízda od začátku až do konce, která je okořeněna výbornou hudbou. Černý humor, ironie, drsné fórky a hustá akce. Děj který tu byl už mnohokrát, ale v podání teenage hrdinů dostává novou šťávu a Nicholas Cage jako Velký Taťka neměl prostě chybu. Kick-Ass je takovým dobře okořeněným špízem na kterém jsou napíchnuty jen ty nejlepší scény z filmů jako Pulp Fiction, Kill Bill, Batman a spousty dalších : . Film ve kterém se míchá tolik žánrů, že divák neví na co se vlastně koukal, ale zároveň mu to je jedno, protože ho film už nazačátku vy-FUCK-kuje a to nejen jednou a je natočen tak, aby si k němu každý divák našel svoji cestičku a výborně se bavil. Výborná hudba, perfektní herecké výkony a výborná akce. žánr: COOL Action Comedy 90% ()

Galerie (159)

Zajímavosti (63)

  • Približne v 67. minúte filmu je počas prestrelky je vidieť, že jedna guľka trafila skriňu s (pravdepodobne) rozvádzačom. O pár sekúnd neskôr je skriňa neporušená. (ČSFD)
  • V závěru filmu, kdy hrdinové letí na jet packu nad New Yorkem, je možné v pozadí zahlédnout stojící „dvojčata“. (Xtr3m)
  • Věta "say hello to my little friend!", je odkazem na film Zjizvená tvář (1983), kde ji před odpálením výbušné střely pronáší Tony Montana (Al Pacino). (Witta)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama