Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Atheas 

všechny recenze uživatele

Jasně to je pecka. Velké plus jsou opravdu krásné želvy, takový kostým jsem vždycky moc chtěl. Nejlepší je v tomto filmu Michelangelo, který má krásný smysl pro humor a bratrské pochopení. Třiská je fakt hnusný , ale želvy pojídajíci pizzu, to je opravdu docela sranda :D Co by jste ještě vice chtěli lidi, to je uplně úžasné. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl velmi v oblibě sérii o želvách ninja. Prakticky řečeno jsem tento film viděl asi tisíckrát. Po dlouhé době jsem si dopřál jeho opětovné shlédnutí a musím říct, že mu nic neubralo na jeho lesku. Dalo by se klidně říct, že želvy ninja jsou předchůdce dnešních komiksových hrdinů od Marvelu. Akorád bez počítačových triků a gigalomanských akčních scén. Myslím, že pouštět se do nějakého velkého remaku by podle mě byla v tomto případě chyba.... Dávám čtyři hvězdy.... ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Po nakoukání seriálu jsem se těšil jak shodím i film a ejhle, ono je to i po těch letech proklatě zábavné. Pravda ze začátku jsem těžce překousával všechny ty změny (Casey Jones prakticky bez masky, jiná April, jiný příběh Třísky) i blbý vtipy, ale někde kolem jedné třetiny film dostane grády, humor najednou funguje, mezi Caseym a April to správě jiskří, akce je kupodivu docela slušná a želvy doopravdy používají své zbraně. A navíc z Trhače jde opravdu strach, finále mě na rozdíl od mnoha kritiků baví a navíc z filmu číší všechny ty věci co patří do počátku devadesátých let (dětské gangy, hiphop, videohry, skejt). Pro mě slabší ale zasloužené 4 hvězdičky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Klasika z mého dětství,která neodmyslitelně patřila k začátkům 90tých let.Z nostalgie bych dal 5* ale nedávno sem se nato díval a musim uznat,že je to samozřejmě strašně pitomé.Pár príma hlášek a bojové scény,které vás baví opravdu když je vám mezi 5 až 10 lety.Nejlepší je Casey kterého hraje Elias Coates,ten hláškuje o sto 6.Potěší príma záporák trhač alias Oroku Saki.Vyloženě pro zarité fans želváků a menší děti.Z úcty a nostalgie 3 * Jinak 40%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť nezáživné. Na to, že to boli ninja korytnačky to malo málo akcie a musím priznať, že seriál sa mi páčil viac a bol omnoho lepší. Toto malo dobovú hudbu, ktorá sa sem veľmi nehodila, film bol veľmi tmavý, niektoré situácie boli trápne a dialógy ako tento: Trhač: "Kde si bol?" Chlapec: "Hocikde." Trhač: "Ty mi klameš." mi prišli amatérske. Vo svojej dobe to bolo možno fajn, ale dnes určite nie, tento film nie je nadčasový a je slabý. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)
  • Film celých 9 let držel snímek první příčku nejvýdělečnějších nezávislých filmů. Z vrcholu ho sesadil až horor Záhada Blair Witch (1999). (ledzepfan)
  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)

Reklama

Reklama