Reklama

Reklama

Past na lásku

  • USA Serious Moonlight
Trailer

Když se Louise dozví, že ji její manžel hodlá opustit kvůli mladší ženě, rozhodne se nevzdat se bez boje! Svého muže drží doma jako zajatce, dokud jí neslíbí, že s ní zůstane navždy. Žádný plán ale nevyjde na 100 %, a tak se i Louisina snaha značně zkomplikuje, když se do domu nečekaně dostane zloděj... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

vlk++ 

všechny recenze uživatele

Zase taková komedie to není, taky se to odehrává na jednom místě, nebo spíše v jedné místnosti, je to hra postavená na dialogu a hereckém umění a podle hodnocení to většinu moc nebavilo, ale mně se to prostě líbilo a dávám zasloužené 4*. Meg Ryan to dokázala vzít za správný konec aneb účel světí prostředky ;). Navíc je to pořád kočka :). ()

CarloRizzi odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že byla komedie? To byla taková nuda, že jsem málem u toho usnul. Film Past na lásku nezachránila ani moje oblíbená herečka Meg Ryan. Cheryl Hines se asi koukala na francouzský snímek Klec a řekla jsi ještě není americká verze tak to budu první kdo to natočí. Doporučuji francouzský snímek Klec (1975) v hlavní roli Lino Ventura a Ingrid Thulin Aneta hefat a ne tahle slátanina. ()

Reklama

Fruitik 

všechny recenze uživatele

svadobné foto spred 17tich rokov, ktoré vyzerá ako zo včera... Ruky spútané iba okolo zápästia, no svetlo Meg zapaluje s veľkou námahou s hlavou.... rozbité črepiny a oni nevedia ako sa vyslobodiť... s páskou zlepenými rukami si úplne bez problémov odlepím pásku okolo kotníkov... a on je taký hlupák, že neodhalí hneď po všetkých jej slovách, že je to iba narafičené? Až 2 hviezdičky iba kvôli Meg Ryan ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Slyšel jsi o Stockholským syndromu? Rukojmí se zamiluje do svého únosce“..... To by se muselo stát fakt něco velkýho! A já marně přemýšlím, jestli i vtipnýho. Manželská krize a film pro 9 (slovy devět) herců. Meg nestárne a tohle je kravina, která si myslí, jak má zajímavej scénář. Ve skutečnosti je pro něj i těch 77 minut hodně. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se opustit manželku. 2.) Chystá se mě opustit manžel. 3.) Jsem postižený a potřebuji zabít čas. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Podáš mi mobil? Nebo už konečně chcípneš?" Manželské krize se dají řešit různými způsoby a já nemám vážnějších výhrad proti omezování osobní svobody, ale kdyby to bylo doladěno trochou sexuálního násilí, tak by mne to určitě bavilo více. Jenže co čekat od filmu naškrábnutého rychlým perem pro čtyři herce, jeden záchod a jedno balení lepící pásky? Já jsem chtěl víc, než průhledný příběh a nevěrohodné chování nezamilovaných jedinců. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama