Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se, slušná komedie založená na v poslední době typickým příběhu ztroskotanců ve středních letech, který chtěj něco změnit a tak vyrazí na výlet, ale tady místo nějaký komediální road movie je neplánovaná cesta do minulosti po vožrání se ve vířivce a až tam je teprve pařba, drogy, sex a hippie společnost. Šlo by to trochu přirovnat k Pařbě ve Vegas, ale to je ještě o level výš, tohle mi tu a tam přislo i krapet trapný, ale každopádně mě čtyřka Cusak, Corddy, Duke a Robinson pobavila ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost s překvapivě solidně vyprofilovanými postavami a skvělými dialogy. Nechutná tak akorát, aby nebyla nevkusná, nekorektní tak akorát, aby nebyla oplzlá, černohumorná tak akorát, aby nepřestala bavit. Skvěle vypointovaná (parádní práce s hudbou) a příjemně zahraná. Great White Buffalo a 4 hvězdy s těžkým náběhem na pátou. A komu se to nelíbí, ať mi třeba pobleje veverku.. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

O nic více hloupé a zbytečné než všechny ty přeceněné Pařby (nejen) ve Vegas. Alespoň já pražádné rozdíly v inteligenci humoru či scénáře nevidím a kdo říká opak tak pouze naprázno žvaní. A narozdíl od všech těch Hangoverů, zde alespoň velmi potěšilo několik prima odkazů na nezapomenutelné nevkusné 80' (Red Dawn, Martina Navrátilová atd) a nebýt několika odpadových (fekálních) scén a přehršle vulgarismů mohlo to být i lepší. Takhle 40% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je o mně všeobecně známo, že hamouním. Hamty hamty, ať mám víc než tamty, syslík hadr, Harpagonovo větší brácha a tak dále, a tak dále. Proto když stahuji cosi, co má dostupné i pokračování, jedu to v bloku, naprudko a drsně, abych pak uspokojen usnul s pocitem dobře provedené krádeže. Prostě si po té ,,share" dřině spinknu a zdá se mi o plných spížích, naducaných trezorech a zajištěné budoucnosti. O to větší je pak zklamání, když druhé a další díly odhazuji do treše, aniž bych je sebeméně použil. K meritu věci - právě kvůli tomu jsem si povzdechl u likvidace druhého dílu momentálně komentované záležitosti. Dle všech ukazatelů je totiž ještě řádově horší, než zítřejší flám číslo jedna. A již u něj jsem, slušně řečeno, nebyl zrovna nadšen. Jde o skutečně horší variantu pubíkprdkrk komedie, při které mi v koutku cuklo snad jen proto, že se hemifaciální spazmus hlásil o pozornost. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)

Reklama

Reklama