Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No scenky se presunuly do Ameriky, ale je tu spousta starejch znamejch postav a pribylo par fajn novejch. Jinak je vse vicemene pri starym, samozrejme to vypada trosku draz a hudba je lepsi, ale hlavni dvojka jsou furt stejny dobytkari, kterejm neni nic svaty. Jen mi pride, ze jednotlivy scenky jsou delsi a je jich tu min. Oproti britsky verzi malilinko slabsi. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví víc než série Malá Velká Británie, neboť zde se dostáváme do konfliktu USA vs. Británie a z toho se dá vytěžit humor k nezaplacení. I zde ovšem platí, že ne vždy se scénka vydaří a zvrhne se v trapnou, rasisitickou nebo vulgární podívanou, ale stejně tak se najdou scénky, které jsou k popukání. Paní se psíkem u mě vede na plné čáře :) ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Když se člověk pohodlně usadí k dokumentu tohoto formátu, který mu otevře obzory a nenásilnou, věcnou a decentní formou jemně shrne a podtrhne charakterové stereotypy dvou velkých národů, problematiky znalý gentleman se jen lehce pousměje a kývá hlavou. Miniseriál si dělá srandu ze všeho ale málokdy z opravdových národních stereotypů. Popravdě dost těžce stravitelnými prostředky. Je to nechutný, prvoplánový,zvrhlý ale semtam i docela zavánějící inteligentní narážkou. Smál jsem se. jenomže když já se na nějakou komedii koukám v kině, směju se prakticky všemu a to hodně. Rozhodně v některých dílech najdete legendární kousky jako ,,Perfektní cvičba''. Nevim jak vy, ale já se smál, snažil nekoukat, proklínal tvůrce a věděl, že se na to podívám znovu a znovu :-). Jednotlivé skeče jsou moc dobré.. ALE (virbl) vykrádají sami sebe.. jde o variace na 3-4 scénky, které provázejí celý seriál a to je pro mě sakra málo. Normálně se podá několik návrhů a vybere se jeden. Oni snad natočili všechny. kdybych viděl jeden jakýkoliv díl, dám 4,5 ale takhle, po shlédnutí kompletu, jdu dolů. Fungující rovnici používat pořád dokola by od fyziky odradilo i Einsteina ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama