Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad jak zábavnou formou dát zaměstnancům zkrachovalé General Motors (a nejen GM) návod na řešení nepříznivého stavu jejich chlebodárců. Po takovýchto agitkách se mi opravdu stýskalo, takže všichni do práce a zítra už se rozhodně bude tančit všude. Vypadá to, že krize postihla i rodinný rozpočet R. Zellweger, jinak nechápu její účast na tomto dílku. ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se Renée Z. zbláznila-upsat se a hrát v takové blbosti! Asi 2 vtípky, jinak totální trapárna. Jen by mě zajímalo, jestli opravdu takto vypadá ten "zapadákov" v USA. Jestli ano, tak i my, Češi, jsme mnohem kultivovanější - a věřte mi, že české vesnice znám dobře...Hvězdičku přidávám právě jen za Renée... ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemer po každej stránke. Renée Zellweger starne (tak trochu začína pripomínať Dianne Wiest), humorné vsuvky veľmi nefungujú, príbeh je značne neoriginálny a film ako celok veľmi rýchlo vyšumí z hlavy. Napriek tomu to nebola strata času a oceňujem fakt, že film priveľmi nenudil. Skrátka nenáročná oddychovka na jedno použitie. 50% ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ač moji oblíbenci dávají 2h, já bez výčitek 4h. Ano, je to čajíček a k tomu jeden z valérů Amerického snu, ale kdo by to nechtěl zažít?! Kdo se nesnaží „co to jde“ a koho nakonec Osud stejně nevezme pod krkem a s chutí nepropleskne? Renee je reprezentantkou nás všech, pinožících se lidiček, kteří věří, že „to zvládnou“, protože na tom vlastně nic není... Tvůrci si nedělají srandu z venkova (jak tomu zhusta bývá), ale nastavují zrcadlo „projektům“, manažerům, souhrnně „těm z města“ od kterých nelze čekat mnoho dobrého, co by nejspíš podepsal mnohý z nás. 96 minut slušné zábavy. Doplněno: film jsem (ač ho mám na DVD) nedávno o5 viděl v TV a nemohu nepřiznat, že se mi líbí čím dál víc. Proč? Snad, že kostýmek Renee děsně sluší či, že film má nesporně mnoho rovin. Jenom ťunťa může film hodnotit toliko dle jediné roviny (kterou je s to postřehnout). ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka o rozmazlené holce z města, která je nucena nějaký čas žít v americkém zapadákově, kde samozřejmě tato kariéristka změní pohled na životní priority, najde si tady životní lásku a ve finále se nevyhne nutnému morálnímu ponaučení. Tentokrát je to vše zabaleno do reltivně slušného romanticko-komediálního balení. Pravda, z Renée Zellweger se postupně začíná stávat blonďatý, neustále se šklebící kašpárek, ale i to se díky snesitelné stopáži dá vydržet. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)

Reklama

Reklama