Reklama

Reklama

Britney: For the Record

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokument, který zachycuje popovou zpěvačku Britney Spears ve světě reflektorů i mimo něj. V tomto dokumentu se dozvíme, co si Britney myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách, a jestli se cítí být dosti připravena zase stoupnout na podium před miliony lidí. V dokumentu nemluví jen ona, ale i její rodina, manažer a spolupracovníci. (xninjax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Britney je fajn.Nemyslím si že by se měla omlouvat za těch pár výstřelků co udělala.Prostě dospívání a psychicky labilní je dneska kde kdo.Včetně mě.Narozdíl od některých tu svoji slávu aspon ustála a jede dál.Přeju jí to.Omlouvat by se měli všichni ti z kurvenci co jí nedali chvilku pokoj.No tak si oholila hlavu.To já včera taky ;-). ()

gejzuško 

všechny recenze uživatele

For the record je súčasťou obrovskej kampane vrcholného návratu popovej princeznej späť na hviezdne nebo odkiaľ sa sama zostrelila svojimi pohnútkami a výstrelkami. Zároveň však je treba podotknúť, že hoci resuscitovaná princezná šľahá jeden iskrivý pohľad za druhým, For the record je len polovičná pravda toho čo nám prezentovali veľkohubé spoty a billboardy. Britney je späť, nový album, nový život, 60 dní jej života zachytených do niečo viac než hodinky materiálu, ktorý však klame telom, rovnako ako Britney. Jej život, ktorý bol v minulých rokoch tak pikantne smutný a bláznivo nemúdry sa k zodpovedaniu dostáva len okrajovo a veľmi hmlisto. Britney síce hovorí o svojich problémoch so sebou, s okolím, často sa dostávate k empatickému pocitu, že skutočne je len obyčajným človekom ako my všetci. Lenže práve strihy do jej denného sveta vám dávajú naopak pocit, že je to proste len jedna z ďaľších afektovaných hviezd, ktoré nevedeli ako ďalej z pasce do ktorej padli. Budete ju ľutovať, budete jej fandiť a budete jej rozumieť, každopádne je to však viac zásluha režijného prevedenia, ktoré sympaticky stepuje medzi melancholickým úsmevom a komorným pohľadom na jej životom poznačené oči. For the record je proste priemerný nič extra a nič zaujímavejšie neobjasňujúci dokument, ktorý sa tvári na škandalózne odhalenie a úprimnú výpoveď. Nie je to však tak. Pre fanúšikov povinnosť, pre ostatných (tí z vás ktorých zaujíma čo sama hovorí o ťažkom období svojho života) celkom obyčajne a pohodovo strávená hodinka. Kažodpádne jej afektovaný akcent je neznesiteľný. Circus je však fajn ;) ()

Reklama

Riley 

všechny recenze uživatele

Já bych opravdu chtěla, aby si o mne lidé mysleli jen hezké věci...because you know....it's bad you know....and I am sad. A taky bych Vám chtěla říct, že jsem paranoidní a opravdu se bojím svých fanoušků a občas cucám telefon a strašně ráda hraju hry. Tak se mějme rádi. Aneb Britney mi připomínala krále z Nesmrtelné tety, poté co přišel o rozum. 20% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dokument nikomu zbytečně nikomu nic nenutí. Líbilo se mi, že to byl pohled do jejího "života" na úsek 60ti dní - nebylo by od věci, kdyby třeba teď, nebo celkově častěji natáčela takové dokumenty. Můj pohled na ni je zcela neutrální, její hudbu poslouchám a věřím, že její život není procházkou růžovou zahradou. Ale koho je? :) Toho bych chtěla poznat :) Podle mě je zde Britney ukázána v opravdovém světle, jelikož ona se prostě chová jak chce a je na ni hlavně vidět ta šílená únava a starosti, kterých má plnou hlavu už několik let... ()

lady_lm 

všechny recenze uživatele

Dokument slibuje odpověď na otázku, "co si zpěvačka myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách", přináší však pouze reklamu na její nové koncertní turné... Dozvíte se, že Britney je "normální holka", jako všichni ostatní, která neustále pracuje a velmi trpí, protože ji na každém kroku pronásledují paparazzi... Ačkoliv mám Britney ráda, očividný záměr dokumentu mě velmi zklamal. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V traileru se objevilo několik scén, které nakonec součástí dokumentu nebylo. (Dlee)
  • Z dokumentu byli vystřiženy 4 scény, které byli později uloženy na serveru Youtube. (Dlee)
  • Natáčení tohoto dokumentu probíhalo po dobu 60 dní po ruzných městech Spojených států. (Dlee)

Reklama

Reklama