Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Dietologické formáty v TV moc nejsou a tenhle, co se rad týká nebyl špatný, tak si ho budu hledět. Třeba ho budu jednou sám potřebovat. Blbé ovšem je, když nám zdravý životní styl, prezentuje paní doktorka o jejíž štíhlé linii, lze i s velkou mírou fantazie, tak akorát pochybovat a která denně stáhne tři krabičky cigaret! Káže vodu, přitom sama chlemtá víno, jak žíznivá mula. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nežerte ty reality show tolik !! ;) O chvályhodných motivacích tvůrců i televize by se zde dalo velmi dlouze polemizovat, jakkoli musím tvrdit, že vlastně jakkoli motivovaný tlak na veřejnost v souvislosti s jejími stravovacími a životními návyky je dobrý, prostě protože naprosto nezbytný, o tolik typickém pokrytectví a demagogii rádoby celebrity Cajthamlové, další komercipropadnuvší vši, už však nikoliv !! Ty jsou totiž zcela zřejmé a nezpochybnitelné.. Za mě ani náhodou !! Hanba blejt !! ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 3 hvězdičky, jenže už mi leze krkem přemedializovanost tohoto pořadu, respektive hlavní představitelky. Nápad dobrý, zpracování v začátcích bylo na dobré úrovni, avšak psotupně to jde k horšímu a horšímu. Napadá mě otázka; to je v ČR opravdu takový problém natočit nějakou slušnou reality-show či pořad? ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Ale no tak ;) vždyť to není tak hrozné. Já hubnutí tedy zapotřebí nemám,miluju čokoládu a ráda si dám vepřo - knedlo - zelo, spořádám hromady těstovin a proto vím, že by se mi hublo dost špatně. Tento pořad hlavně ukazuje špatné stravovací návyky a je zajímavé pozorovat, že obézní lidé jsou většinou podvyživení. Oproti takovým hovadinám, jako byli Vyvolení, Superstar, Trosečník atd. je tohle ještě na svátek. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ti kteří se do tohoto pořadu přihlásili dosáhli svého cíle čili zhubli a zlepšili své zdraví. To je ohromné plus tohoto pořadu, zlepšuje zdraví našeho obyvatelstva. Bohužel to není charitativní pořád a mám pocit, že v některých chvílích hlavní aktéry zesměšňují. Navíc Kateřina Cajthamlová mi připadá až neskutečně vlezlá. Chápu, že na některé lidí musíme dohlížet abychom jim pomohli, ale aby někdo někomu prohraboval koše a obsah pouštěl do éteru je pro mě nemyslitelné. 30% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama