Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Reklama

Leleta 

všechny recenze uživatele

Kim a Aggie se vzájemně docela dobře doplňují, ale prim zkrátka hraje Kim. Tahle matróna na sebe dokáže upoutat pozornost křiklavě růžovým kostýmkem, v němž vypadá jako obří marshmallow, nebo gumovými rukavicemi s bílou kožešinkou. Pohled na ni, jak v takové parádě drhne toaletu, je vážně groteskní. Trapné jsou ale ty rádoby vážnější okamžiky, třeba když Aggie dodá nějaký vzorek zpod mikroskopu. Samozřejmě jde o laciný efekt na kamery. Bakterie se vyskytují v každé domácnosti, a kdyby jejich hrůzostrašný nadbytek měl člověka zabít, tak už to zřejmě udělal. A ten rychlodabing je fakt otravný. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiteľný program. Mám dojem že dosť vecí v ňom je naaranžovaných, ale aj tak niektorí ľudia sú hovädá. Som terárista, takže v izbe mám pavúky, škorpióny, červy či šváby (nie však voľne pobehujúce po izbe xDD) tiež si nejak na 100% poriadok nepotrpím, takže niečo podobné by mohli točiť aj u mňa. V živote by som sa však nechválil tím aké som čuňe pred kamerami. Program podobný dokumentu o bezdomovcoch, či cigáňoch. Výpovedná, či vzdelávacia úroveň = nula = ODPAD! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama