Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Sourozence Kundíkovi a Bource Majerového vystřídala várka nových, neokoukaných dementů. Jejich nesmyslné, optimistické a rádoby kůl žvatlání člověku hned po ránu zpříjemní postopicoidní žaludeční úlitbu bohům. Odpad i za songy useknuté v půli, imbecilní bulvární zprávy a toho morčecího debílka s naducanou tvářičkou a projevem naspeedované gumy. To už je lépe po procitnutí mžourat na to olezlé hovádko do zrcadla. ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

Reklama

Mejdzula odpad!

všechny recenze uživatele

Tato relace pro mne představuje dlouholetý dobrovolný každoranní ojeb. Velmi dlouhou dobu jsem vše snášel a neměl jsem nic proti, až poslední dobou se mi tento výtvor neskutečně, ale opravdu neskutečně zhnusil. Nad chováním jistých "moderátorů" zůstává rozum stát, a to čím dál víc a čím dál na všech. Dokonce i ti dva Tomášové mne již deprimují. Otázkou tedy pro mne zůstává, proč tak najednou přišlo to zvracení? Asi to částečně souvisí se zhoršením kvality, zvýšením debility a nouzí na trhu s nápady, ale velký podíl má na tom zajisté i to, že už se nyní do školy vstává znatelně hůře a tak to co souvisí s ránem je špatné. Jedna výhoda tu ale byla (dokud sledováno): posledně chodící pohádky (tohle & tohle) mne dokázaly rychle dostat od snídaně (od téhle i té skutečné jídelné). Když nad tím tak přemýšlím, tak nemám ráno většinově rád, naštěstí už ho prožívám se Studiem 6, které je pro mne nepopsatelně lepší...na rozdíl od Dobrého rána, to mi též přijde více než ubohé.. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť na střední jsem si bez Snídaně s Novou nedokázal představit ráno před odchodem do školy. Nebylo to vždycky nejkvalitnější a dívat se každou půlhodinu na stejny zprávy taky nebylo nic moc, ale jinak si stěžovat nemůžu. Možná jenom, že když uváděla Dolinová, okamžitě jsem vypínal televizi... Teď už většinou odcházím dřív než Snídaně začne. 32 % ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Takhle začíná můj pracovní den, směnu mám od 6, takže v práci přepnu na novu a podívám se třikrát na ty samé hosty, na ty samé zprávy a vím, že až to skončí, tak je čtvrtina směny za mnou. Nejlepší jsou samozřejmě pohádky. Pepek námořník, Jen počkej zajíci atd. Občas nějakej klip, či nějaká návštěva je fajn, ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama