Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 3

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 3

Recenze (306)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlé diely, ale stále dosť dobre. Zatiaľ čo prvé diely mi prišli vyrovnané a zábavné po celú dĺžku, tu ma stretnutie s rodičmi moc neoslovilo. Za to záporák ako už je zvykom sa opäť podaril. Ma drsný štýl a predovšetkým ide z neho rešpekt a ma dokonalý dizajn. Kung Fu Panda 3 je slabšia v prostrednej časti, ale opäť ponuka zábavu, nádhernu animáciu, nápady, sympatické postavy či dobrú hudbu. Obľúbený soundtrack: Oogway's Legacy, The Arrival of Kai, The Dragon Warrior, Father and Son. 85% - 4* ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabej dvojke, ktora prakticky nemala ziadny pribeh sa tvorcovia zamysleli a zapracovali na scenari. Trojka je dost podobna jednotke. Ale kvalitativne je predsalen slabsia. Mozno aj kvôli tomu, ze znova napodobnit to iste sa dobre neda. Zapletka znova viac vyuziva kung-fu klise. Oblubene postavy Sifu a Poovho otca, s ktorymi ma Po velmi vtipne dialogy, maju konecne zase poriadny priestor. Slabsi mi pripadal hlavne zaporak. Bol dost nevyrazny a par vtipov na to, ze ho nikto nepozna to nezachani. Na bitkach je pekne, ze im znova predchadza zabavny trening a nasledne su v nich jednotlive natrenovane chvaty pekne vyuzite. Takisto sa mi paci, ze sa nadviaze na niektore dejove linie z predoslych dielov a tato cast celu trilogiu poriadne uzatvori. Dalsie diely snad nebudu. Mam tusenie, ze by boli rovnako zbytocne ako dvojka, z ktorej by sa dal zostrihat 5 minutovy flashback do tohto dielu a inak je uplne zbytocna. 6/10. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Panda je zpět! Stejně jako minulý díl se dostaneme trochu víc k Poovo minulosti. Film je to dobrý, vtipný a jako oddechovka parádní, nicméně všechny série mají jednou skončit a doufám, že Panda skončí právě zde. Už to neni tak originální, ani zápletka neni tak dobrá jako minulé dva díly, místo silného příběhu je zde více humoru, což mě osobně trošku mrzelo. Ze spousty situací se najednou stal vtip i když by bylo možná trochu vhodnější, zachovat vážnost. Konec už nebyl tak epický jako v minulém dílu, nicméně soundtrack zde hraje opravdu prim a ze spousty scén vytáhl víc než v nich bylo. Nakonec je to, doufejme, důstojné ukončení jedné dobré animované série. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)
  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama