Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Animácia je prekrásna a čiste len za ňu a za hudbu Hansa Zimmera by som dala jednotku s hviezdičkou. Pokiaľ ide o vyrozprávanie príbehu, Kung Fu Panda 3 už veľmi nemá čo povedať, čím novým zaujať. A aj vtipných scénok je veľmi veľmi málo. Viac ma teda zaujal krásny vizuál a nádherná hudba ako samotný príbeh, ktorý často dosť nudil. Dokonca ani deti sa až tak nebavili a malo by to byť hlavne pre deti zaujímavé. Dávam slabšie 3*. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po a jeho banda si pořád drží solidní status v záplavě animáků a s ohledem na třetí pokračování musím pochválit celkový vývoj, jak dějové linky, tak posun postav. Prostě to celé krásně funguje, navazuje na sebe a nemám pocit, že by ta trilogie byla zbytečná. Pořád je to zábavné, zde dokonce se špetkou "magie", což bohužel eliminovalo kontaktnější finálový fajtík. Tím se dostávám k tomu, že je to paradoxně díl nejvíce pro děti (víc zbytečných pádů a laciných vsuvek), což nemuselo být a mohlo to jít odvážnějším směrem. 3,5*. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Po je panda, ktorú nemôžete nemilovať. Je s ním kopec srandy a akcie a navyše má vždy dosť premakaných súperov medzi ktorých patrí aj Kai. Kai je jeden z najnebezpečnejších súperov veľkej päťky lebo má schopnosť zbierať chi všetkých majstrov a premeniť ich na monštrá bojujúce pod jeho vlajkou. Ak ho chce Po poraziť musí nájsť svoje korene a objaviť pravdu o svojej minulosti. Po zisťuje že nie je na tento boj sám a rozbieha vynikajúce dobrodružstvo nie iba pre najmenších divákov. 88% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama