Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jedničku už nikdy nic nepřekoná, ale o proti nudné a přílíš vážné dvojce je trojka roztomilá a mile infantilní.Tvůrci se jednoznačně zaměřili víc na menší děti, což je hodně znát na už zmíněné infantilnosti a na malých, ňunatých, nenažraných pidi pandách.Příběh je docela fajn, akce taky, animace jako vždy špičková a Po mě konečně tak strašně neštval jako ve dvojce.Pevně doufám, že tvůrci se trojkou definitivně loučí a loučí se se ctí.Nedělní kino chvilka s rodinkou zase fajn.70%. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S legendárním černobílým tlustínkem do třetice všeho dobrého a zlého? No, jasně. S ním půjdu klidně i do pekla, protože peklo v ten okamžik zamrzne. Takového bláznivého medvěda, aby jeden vážně pohledal. Kung Fu Panda je moc dobrá obchodní značka a tvůrci z toho samozřejmě těží. Nemám proti tomu to nejmenší. Občas to působí jako bych viděla už stokrát viděné. To mě zamrzelo, ale pak mě to přešlo. Smála jsem se stejně jako caparti okolo mně. Mohlo to být i trošku originální. Nicméně, zjištění, že nejsem jediná panda na světě, bylo fajn oživení. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Premiéra filmu se nejprve přesunula z 18. března 2016 na 23. prosince 2015. Avšak poté, co byla na stejný den potvrzena premiéra Star Wars: The Force Awakens (2015), se uvedení do kin přesunulo zpátky na původní datum. (ManOfPhoenix)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama