Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 7
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 7

Recenze (101)

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

První řadu mám za sebou a mám z toho takové smíšené pocity. Kenny Powers je strašný hovado. I přesto jsem si myslel, že mu budu fandit. Stejně jako tomu je u How not to live your life, ale po první řadě tomu tak není. Jsem docela zvědavý, jaký dojem na mne udělá druhé řada, snad lepší, než ta první. 1. řada 6/10 Druhá řada je za mnou a mám z ní tak nějak stejný pocit, jako z té první. Český název "nahoru a dolů" je celkem výstižný, protože mi Powers přijde pořád tak blbě nerozhodný a neví co by. Ale vtipné to je, to jako ano, ale čekal jsem víc. Nechám se překvapit třetí řadou. 2. řada 6/10 ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu těžko popisuje. Geniální záležitost s prvky Frat Packu (Ferrell s bílym hárem rozhání dav baseballovou pálkou) a tunou dokonalých hlášek. Danny R. McBride si svojí roli egoistického blbce úživá na plno. Škoda jen, že v posledních dvou dílech tenhle kratičký seriál ztrácí svoje tempo a originalitu. Začne se hrát na vážnější notu a vy už víte, kam směřuje. Každopádně nasmál jsem se hodně a často hystericky. -"Just like in life, all of my successes depend on me. I'm the man who has the ball. I'm the man who can throw it faster than fuck. So that is why I am better than everyone in the world. Kiss my ass and suck my dick, everyone." ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má snad reflektovat současný americký život, ukazovat tu jeho horší stránku. Člověk by až nevěřil, jak to může být zábavné. Potom, co jsem se překousal přes hnusáctví hlavního hrdiny a zvykl si na jeho způsoby, začal jsem mu fandit a zároveň se těšit, kdy si to zase zavaří, kdy někoho zase poníží a kolik přátel zase ztratí. Tento antihrdina je mi v podstatě dost blízky. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné hlody ako Everybodey wants a piece of my shit... To a herecký výkon Danny-ho McBride-a sú hl. žahákmi tohoto seriálu. Príbeh je tak tupý, ako hl. hrdina sám. A to je ešte lepšie:-D... Vedlajšie postavy ako retardovaný učiteľ hudobnej a feťák barman, sú nenormálne perly tohoto seriálu a určite to tréba vidieť. 83% ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadáž! Kenny Powers je pompézní postavička, je tak připitomělej a dementní, až je směšnej (směšnej, ne vtipnej... povětšinou). Séroš je to zvláštní, připadá mi, že trochu jako Napoleon Dynamit čerpá z potenciálu dementa postavenýho na osvětlenej stupínek, scénář nic moc, celý se to dost táhne a vlastně je to dost slabota, PAK ale přijde nějakej joke co vás totálně rozseká a shodí ze židle... takže, hmmm kontraverzní snůška směšnejch klišé ;) ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno