Reklama

Reklama

Nahoru a dolů

(seriál)
  • USA Eastbound & Down
Trailer 6
Komedie / Sportovní
USA, (2009–2013), 13 h 56 min (Minutáž: 26–31 min)

Hrají:

Danny McBride, Steve Little, Katy Mixon, Elizabeth De Razzo, John Hawkes, Andy Daly, Ben Best, Tim Heidecker, Ken Marino, Efren Ramirez, Ana de la Reguera (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Kenny Powers (hraje ho spoluautor scénáře Danny McBride) býval baseballová jednička a hrál v první lize, ale do cesty mu vstoupily dvě věci: pokles formy a nesnesitelná povaha. Poté, co jeho skvělá kariéra pohasla, mimo jiné i proto, že byl nařčen z užívání steroidů, se Kenny vrátil domů do rodného města v Severní Karolíně, kde s nechutí nastoupí jako záskok za učitele tělocviku. Bydlí u svého bratra Kevina, ale i když je na dně, vydoluje v sobě odhodlání udělat všechno pro to, aby se vrátil... (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer 6

Recenze (101)

movie 

všechny recenze uživatele

První serie nekompromisně vraždí. Tvrdá, nepříjemná a politicky absolutně nekorektní komedie s hlavní postavou, kterou je naprosto nepřiměřený, stupidní a sebstřední imbecil, bývalý basketballista, který se po neúspěšně zakončené kariéře vrací do svého rodného města. Tohle je naprosto over the top. Danny R. McBride (trikař z TROPICKÉ BOUŘE) a jako jeden z režisérů Adam McKay (THE OTHER GUYS) - perfektní kolaborace. Teď dávám druhou sérii! // I po třetí sérii stále za plnej počet. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Po slabším rozjezdu, který musí představit "jednoho z největších idiotů televizní obrazovky" a ještě operovat se slabšími, přavážně trapnými vtípky nečekaně solidní komediální seriál, který se nebojí jít na jedné vlně s klišé, které mlátí po hlavě hromadou popkulturních odkazů, nekorektním humorem a McBrideovým charismatem. Přerod Kennyho Powerse z hovada na slušňáka a zpět je o to zajímavější, čím víc se první (a ne poslední) sezóna blíží ke svému konci. Will Ferrell je nicméně trapný permanentně. Asi by ho měl někdo zabít. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ano Kenny Powers je neuvěřitelný kretén, s neuvěřitelným sebevědomím a s tím souvisejícím pohledem resp. názorem na život. Jenže těch 6 půlhodinek je s ním docela nuda, ano občas se člověk pousměje, ale to je tak všechno. A že bych měl někdy u sitcomu pocit, že těch 26 minut je nějak dlouhých, to jsem též dlouho nezažil. Hodně sprostý, ale málo vtipný buranský komediální seriál, ve kterém si sahá Will Ferrell na své osobní dno...25% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Skvelá záležitosť, ktorá má jedinú chybu - že prvá séria má len 6 častí. Dúfam, že druhá séria bude mať častí viac. Charaktery sú vtipné, počnúc looserom Kennym, ďalej jeho najlepším kamarátom/asistentom Steviem(jeho "prerod" je to najvtipnejšie, čo som za dlhú dobu videl) atď atď...A nedá sa zabudnúť na výborné dvojepizódové Willove cameo. Eastbound and Down sa od tých klasických sitcomov odlišuje dosť, či už originalitou, R-kovosťou, previazanasťou príbehu-kde jedna časť končí, druhá začína a ku koncu dokonca pridá aj fungujúci dramatický rozmer. Bravó HBO, tlieskam a klaniam sa. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Založit seriál na tom, že je hlavní hrdina donebevolající kretén, kterej si nebere servítky a s upřímností sobě vlastní fu*kuje všechny okolo, mohla fakt jenom parta kolem Willa Ferrella. Danny McBride si tyhle výsady užívá v šesti dílech Eastbound & Down jako baseballová star, která se po ztroskotání zářný kariéry vrací do rodného města, aby se tu začlenila do běžnýho života a nabalila svoji dávnou lásku ze střední. Kenny Powers je hrdinou, se kterým většina lidí nevydrží ani jednu epizodu, ale pokud vám jeho styl humoru sedne, budete se bavit královsky. Celej seriál je něco jako eRková verze Školy rocku říznutá Pineapple Expressem (díly režírovali Jody Hill, David Gordon Green a Adam McKay), ve který dostali všichni možnost se pořádně vyblbnout a ukázat, že se daj životní moudra podat i jinak. Jak říkám, není to pro každýho, ale Kenny a jeho audiobook “You’re Fu*king Out, I’m Fu*king In” mi připravili šest hodně zábavnejch půlhodinek. "If there's one thing I hate, it's losing. If there's two things I hate, it's losing and getting cancer." (Sorry za nespisovnost, jinak to znělo ještě hůř) ()

Galerie (169)

Zajímavosti (3)

  • Když je Kenny (Danny McBride) u April (Katy Mixon), tak jí vezme DVD. Na stolku, u kterého stál v předešlém záběru, ale DVD nebylo. (Duoscop)

Reklama

Reklama