Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých pekných detských filmov, ktoré hovoria o fantázii a jedinečnosti každého dieťaťa. Hlavná hrdinka pociťuje presne to ako niektoré deti v tomto veku. Je to realistické, pekné a plné farieb a chuti do života. Je to presne taký film aký si pustíte a hneď si spomeniete na čas, kedy ste si aj vy predstavovali, že skáčete do vody, alebo padáte z veľkej výšky. Čo sa týka scenára, bol primeraný, hudba príjemná(OK Go) a herecké obsadenie veľmi dobré. Joey King si okamžite obľúbite, prirastie vám k srdcu(podtrhuje to fakt, že kedysi som mala rovnaký účes). Selena Gomez je príjemná, nevyniká a zvyšné herecké obsadenie ako Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel či John Corbett(ktorý exceluje vo filmoch z deťmi) je taktiež veľmi dobré. Určite sa pobavíte. 85% ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Skvělá, příjemná oddechovka. Není to úplně TOP, ale člověk se pobaví a Ramona je super:) Je to vlastně obyčejný život podán a brán trochu neobyčejným stylem... který se mi líbí:) snad bych hodnotila ty hvězdy tři, ale skvělé herecké obsazení (i s výkony) a hlavně kuli tomu fešákovi, kterým Josh Dunhamel nesporně je, mě donutilo k těm čtyřem, které má ale zasloužené:) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Trochu mne zaráží nadprůměrné hodnocení udělené mými drahými kolegy a kolegyněmi. Ano, rodinná komedie nepříliš zkušené Elizabeth Allen se zpočátku jeví mile rozvernou a malou Joey King by jste si nejradši namazali na chleba a snědli…..to je bez diskuze. S přibývajícím časem však společně s Quimbyovic rodinou začnete přešlapovat na jednom místě, až dojdete k závěru, že z onoho místa nevede žádná cesta a film je vlastně tak trochu o ničem. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Roztomilý rodinný snímek o jedné fantasmagorické, idylické rodince sladký jako cukrová vata.. Rodiče vytváří svým dětem svět plný iluzí a her a dokáží běžné starosti proměnit v žert.. Zkouškou jsou pro rodinku opravdové trable v podání ztráty zaměstnání hlavy rodiny.. Na mě moc "perfektní", ale dětem by se to mohlo líbit :-D Takový romantický "Denis, postrach ulice" v sukních :-D Chválím za vedlejší roli kouzelnou Ginnifer Goodwin, která si zahrála tetičku utěšitelku :-) ()

Diable128 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se nepobavil u nějakého rodinného filmu, jako u tohodle. Ramona je přesně ta postava, jakou tento typ filmů potřebuje. Praštěná, zasněná průserářka se smyslem pro humor a snahou každému pomoci, zejména své rodině :) A tam kde by bylo Ramony až moc, tak nastupuje zbytek rodiny a jejich příběhy :) Jasných 5 stars :)) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno