Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Něco takového se hned tak nevidí ani neslyší. Tenhle šílenec je skutečně nejrozzlobenějším hráčem, jakého jste kdy slyšeli. Při hodnocení starých konzolových her převážně z 80. let používá neskutečných spojení a nadávek, které zde raději nebudu prezentovat. Přesto mě tento seriál baví. Baví mě natolik, že při některých dílech se smíchy málem válím po podlaze. Musím uznat, že ten komediant má talent. Některé vtipy, narážky a vůbec obsahy dílů jsou skutečně povedené. Stejně tak technické i "výtvarné" provedení celého seriálu je fajn. O nové nápady a originální obměny není nouze. Sice se občas lehce opakuje, ale pořád je to v pohodě (některá opakovaná gesta a hlášky k tomu prostě patří). První epizody se mi zdály opravdu hrozně vtipné. Další díly už mi tak vtipné nepřijdou (možná je to tím, že jsem si na styl seriálu už tak nějak zvyknul a proto mě to již tolik nezaráží). Nicméně i když se člověk zrovna třeba nesvírá smíchy v křečích, tak stále je to zábava, která je přinejmenším hodná úsměvu. Po dlouhém rozhodování dávám maximální hodnocení (resp. takových 90%), protože na ty záchvaty smíchu prostě nezapomenu. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Cholerik hrá sračkové hry prevažne na Nintende, Sege či Atari, nadáva pri tom ako pohanský dlaždič posadnutý démonom infikovaných čriev a z obrazovky sa valí prúd byvolích hovien za extatického doprovodu drvičskej mantry "FUCK-FUCK-FUCK". Hlavne je to ale brutálne návyková zábavka ktorej som v ostatných dňoch prepadol a tá zvučka o žraní hnijúcej riti prejdeného skunka mi znie v hlave aj počas spánku. Diely ako Action 51, Pepsi Man či Big Rigs ma zošrotovali a to som ani nemal hnačku. ... a nesmiem zabudnúť ani na súboj s Bugs Bunnym čo nerdovi naprdí do ksichtu svoje bobky, humor je tu proste vysoko intelektuálny, na to sa ani Fantozzi nehrabe. V dieli o hrách podľa filmov Sám Doma dokonca asistoval sám Macaulay Culkin ako pizza guy a hru Toxic Crusaders pomáhal osrať ( doslova ) Lloyd Kaufman z Tromy. Debilné hry, bizarné idiotské konzoly, cisterna fekálií a sračky striekajú z hydrantov... je to sranda. ()

Reklama

KUFI 

všechny recenze uživatele

Napred jsem si rikal, ze to bude nejaka volovina. A skoncilo to nekolikanasobnym skouknutim vsech dilu. Lidi ktery neprolejzaly za komancu maringotky s videohrama, nebo jim rodice nekoupily asijskou kopii NES, to asi moc neoslovi. Nebo minimalne nebudou chapat o cem je rec. A pro deti to rozhodne neni, protoze tolik sprostych nadavek v jednom dile neni snad v cely serii South parku. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • Seriál se zpočátku jmenoval Angry Nintendo Nerd. Později byl však přejmenován, protože se v něm začaly objevovat i recenze her na jiné konzole. (skrblik007)
  • Hudbu k úvodní znělce složil hudebník Kyle Justin, který se později i v několika epizodách objevil. Buďto hrál sám sebe nebo některé postavy z her pro 'nerecenzové' scény. (skrblik007)

Reklama

Reklama