Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Melios 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál ,ktorý som si pozrel v originálnom znení. Seriál má cez 150 kratších aj dlhších epizód. Seriál sa snaží divákom priblížiť popkultúru minulého storočia ,čo sa mu darí na výbornú. Je tu veľa absurdného humoru ,ktorý sa nebojí byť ostrým. Nebojím sa tento seriál nazvať aj ako jeden z najlepších seriálov ,čo som kedy videl. A naviac ten film robí iba jeden človek a raz za čas ma nejakú pomoc-je to neuveritelné. Za pobavenie ,ktoré neutícha ani po dopozeraní seriálu dávam 5* btw TÁ ZNELKA JE FAKT CHYTĽAVÁ! ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle projektu jsem došel čirou náhodou kdy jsem proklikával internet a na youtubu narazil na jedno video. Od te doby jsem jednoznačným fanouškem Jamese Rolfa. AVGN se zaměřuje na staré hry, převážně NES (chcete-li Nintendo Entertainment System), a občas okomentuje inějaké periférie různých videoherních konzolí. Nejedná se ovšem o klasické recenze jak si je dokážeme představit z různých televizní, ale o mnohdy hodně promyšlenou záležitost ke které si sám píše scénáře a repliky. Hlavní otázkou asi je jak může člověka zaujmout recenzování videoher z devadesátých let minulého tisíciletí. Odpovědí je geniálnost jednotlivých recenzí, Jamesi se totiž zaměřuje hlavně na titulky jež se na CSFD označují jako Odpad!. To sebou přináší mnohé komické situace a Jamesovy komentáře se rozhodně nedrží při zemi. Pro silné slovo se rozhodně nechodí daleko (to už naznačí i samotná znělka) a jednotlivé výlevy se tak stávají naprosto kulervoucí zábavou. Přesto, že se jedná pouze o webový projekt, jeho profesionální úroveň by se mohla srovnávat s mnoha televizními počiny všeho druhu. Co říci závěrem pokud vám nevadí drsný humor a jste alespoň trochu geek budete se královsky bavit. Pokud nejste ani jedno ale chcete se naučit anglickou vulgární mluvu je pro vás tenhle seriál určen úplně stejně. PS. James má podobných projektů více, ať už jde o Board James, kde recenzuje staré deskové hry, a nebo Monster madness kde se zaměřuje převážně na monster a hororové filmy, pokaždé je to skvělá zábava. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

První Nerdovo video, co jsem viděl, byl drsně našláplej díl o hrách s Batmanem. S několika desítkami dalších shlédnutých výtvorů tohohle sympatickýho profi hatera, nemůžu jinak, než plnou palbu. Jeden z nejlepších dokumentů, co znám - já v tom fakt vidím dost velkou informační hodnotu, a nádavkem: kýble zábavy, buvolí hovna v uchu, žraní shnilejch, skunčích, přejetejch zadků... a pití piva... ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Neocenitelný náhled do pařanské doby kamenné ze začátku začínal jako slabší série, postupně ale Nerd chytil tu správnou vlnu a kvalita už k polovině seriálu hodně stoupá. Naopak v novějších dílech už se Rolfe obsáhleji věnuje tomu, jak by hru neotřele urazil, jakou scénu s průjmem by přidal k dobru a podobně, což už se u mě nesetkává s velkým ohlasem. Nerdovi jde jeho řemeslo výborně, tak proč chce pořad zabít zbytečnými koninami okolo? Podobně jako u Simpsonových tvoří prostřední série to zlaté "mezi". ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • První video, které si získalo velkou popularitu a sledovanost, se nazývá "Teenage Mutant Ninja Turtles". (Petronom)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)

Reklama

Reklama