Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát nepůjdu proti proudu,ale pyšně se přidám na stranu většiny těch totálních čuráků(komentář lesumir).Mě je úplně fuk,jestli tuhle špičku zoufalství,nedůstojnosti a exhibicionismu vysílá ČT,NOVA,RTL nebo kterákoliv jiná stanice,tohle je ještě víc než odpad a na ČSFD by měla být na takové pořady vymezena speciální stupnice.Tak,jak má každý uživatel právo na svojí oblíbenou desítku,tak by se měl vytvořit protipól na takovýhle stupidity. ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zpočátku perfektní pořad. Idea pomáhat lidem, kteří nejsou spokojeni se svou postavou, trpce ji nenávidí a nakonec zjistí, že i s takovým vzezřením se dá žít a není to zase až tak hrozné. Mohlo by být hůře. Jenomže bohužel, každý díl se podobá jako vejce vejci. Jiný je snad vždycky jen způsob zničení dosavadního šatníků nešťastníka, a samozřejmě hlavní hrdinové z řad veřejnosti. Jinak moderátor dodávající ženám sebevědomí je docela fajn. 50 % ()

Reklama

LaValse 

všechny recenze uživatele

Hmm tak si tu všichni hrajte na intelektuály, co doma koukají jenom na ČT2, stejně vám to nikdo nežere. Házejte si tu klidně slovy jako "komerce, peníze, úchyl Šula " atd... Vsadím se, že 90 % z vás to nikdy nevidělo, ale protože to je produkce televize Prima, dáváte automaticky nízký hodnocení, nebo ne? Netvrdím, že mi moderátorovy výlevy a výrazy typu "Janička je naše sluníčko a to nás všechny hřeje u srdíčka" nezvedají žaludek, ale přesto mám pocit, že se tohoto pořadu, jako jednoho z mála na Primě musím trochu zastat... ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

Mám-li problémy se svou postavou, svléku se před celým národem! Nevím jak vám, ale já toto jako zdravý přístup ke svému tělu nepovažuju. Prostě jen další nechutný příspěvek moderního konzumerismu a sexismu, který vytváří rovnítko mezi slovy ,,normální, zdravá, sebevědomá" a ,,nahá". Kdo se neukáže nahý, ten má problémy se svým tělem - pěkně zvrácená představa... ()

MariusDee 

všechny recenze uživatele

Uráží mě, za co se tento pořad vydává...ať mě nekrmí sračkama, že chcou někomu pomoct..jen další pokus jak zvýšit žebříčky sledovanosti..Jo, a nejvíce mě vytočilo, když v jednom z dílů zazněla píseň Passenger od Iggyho Popa jako podkres při sledování líčení nějaké pipky. Ono je to vůbec častá praxe, pouštět kvalitní hudbu jako podkres do nějakých českých grc-pořadů nebo alespoň upoutávek na ně. Nicméně je nutné říci, že nízké sebevědomí mnoha žen a přehnaný důraz na dokonalost ženského těla je opravdu velkým celospolečenským problémem...ovšem o to více mne mrzí, když něco takového je zneužito pro zištné cíle showbyznysu ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama