Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

iamek 

všechny recenze uživatele

Klasická skvělá komedie kterou produkoval sám mistr Apatow. Čekal jsem linii ve stylu dostaň rockera z bodu A do bodu B, ale naštěstí tomu tak není a v půlce filmů se prohrubuje vztah mezi rockerem a Greenbergem. Casting je skvělý tak jako u všech filmů od Apatowa, protože nebere do hlavních rolí žádné nažehlené hezounky. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

U mě těžké zklamání. Vážné a rádobyhumorné momenty se nedaří skloubit dohromady. V rámci jednoho filmu nefungují. Dále, film je opticky ještě zdlouhavější, než úmorné Kopačky (ačkoliv je o pár minut kratší), má navíc výrazně méně vyrovnané tempo a chybí odzbrojující dospělost, na její místo se postavily obskurní ožralecké nechutnosti. Zfetovaný humor sice funguje v několika málo pasážích (scény z klubů, hulení Jefreyho), obecně je ale Hillovo ublinkávání spíše ke škodě. Přidáme-li k tomu zcela zbytečné a roztahané epizodky, vychází z toho pravděpodobně nejslabší Apatowština, hned po Pineapple Express. Jedno ale přehlédnout nelze. Dvěma slovy: Russell Brand. Tenhle člověk je na nejlepší cestě stát se druhým Johnnym Deppem. Jeho existence ve filmu je jako zjevení, které proplouvá naprosto napříč vším, na co jsme u Apatowa zvyklí. Především kvůli němu nakonec sahám po té třetí hvězdě. A dost velkou zásluhu má i na té druhé... Nefunguje mimochodem ani nějaké lepší zařazení ke Kopačkám. Je tu pouze jasná narážka na Sarah Marshall. Jonah Hill ale oproti očekáváním hraje úplně jinou postavu. P.S.: Vím, že nejsem příliš originální... Ale chci domů chlupatou zeď!! ()

Reklama

Bluntman 

všechny recenze uživatele

DOSTAŇ HO TAM je další výborně vyvážená (kupa vulgárních gagů a uvěřitelné ponaučení na závěr) apatowovská bromance, u které při parafrázování nejlepší smithovky platí, že doba pokročila a žádá si víc (na místo mluvení o určité sexuální praktice jako možném řešení vztahů provozování této činnosti). Na rozdíl od samostatných Apatowových režijních a scénáristických počinů jsou díla jím produkovaná nedospělá v tom, jak se snaží předstihnout své předobrazy posunutím hranic a navýšením počtu odkazů na popkulturu, ale ztrácí se v tom celek i upřímě míněné vyznání lásky zesměšňovaného, v tomto případě hudebního byznysu. Když už se divácky oblíbené postavy dočkají vlastního spin-offu, na místo toho, aby si ony podřizovaly film, film si na konec podřídí je, a tak se ze zprvu osvěžující série porušování pravidel vyprávění stane velice konvenční a ve svém duchu i konzervativní (ve smyslu návratu k původnímu) věc, která pozbude své opojnosti. Jasně, že z toho bude kult, ale klasika formátu CHASING AMY nikdy, natož abych se válel smíchy na zemi jako u JAY AND SILENT BOB STRIKES BACK, když stvořený fikční apatowovský svět není dostatečně provázán. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Výborný našlapaný rozbeh, ktorý dostatočne drží svoje tempo... časom sa trošku zmierni a tlak na bránicu jemne povolí, ale nie dlhodobo - len s menšou kadenciou. Táto komédia patrí do tej skupiny filmov, ktoré prinášajú dnes iný svieži štýl (Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, ...) a má svoje špecifické miesto medzi ostatnými vďaka svojej inovatívnosti a svojskému humoru. Ďalším plusom je nečakané množstvo vhodne rozmiestnených celebrít v ich funny cameach. Film baví od začiatku až do konca ... a o to tu hlavne ide! "Do you have any ideas how many Air Jordans six black kids wear?" ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Já jsem se suprově pobavil. Aldous Snow je tam permanentně něčim sjetej a nutí špekouna strkat si drogy do análu. Smál jsem se vždycky, když se Jonah Hill poblil. P Diddy tam je přespeedovanej magor, co bere do rukou rozžhavený kameny a prostě celkově je to fakt střelený. Není to tak komplexní a "ze života" jako Kopačky, ale naprosto schválně mnohem bláznivější. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Do role Jackie Q byla původně vybrána herečka Emily Blunt. Později však musela od projektu odstoupit. (Dr Lizal)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama