Reklama

Reklama

More Than a Game

  • Velká Británie More Than a Game
Trailer

Obsahy(1)

Debut režiséra Kristophera Belmana, jenž se spolu s Bradem Hoganem postaral i o scénář, přibližující cestu na vrchol současné superhvězdy basketbalové NBA LeBrona Jamese označovaného za druhého Michaela Jordana. Dokument se kromě Jamese zaměřuje i na čtyři z jeho spoluhráčů (Dru Joyce, Romeo Travise, Sian Cottona a Willie McGeea) ze střední školy St. Vincent-St. Mary v Ohiu. (Caszidy)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

teutates 

všechny recenze uživatele

"Viac než hra, viac než tréner"... milujem sledovať NBA v TV, fakt pecka... LeBron je mediálne známa osobnosť, tento dokument približuje jeho mladosť, aj keď nie je len o ňom ako som si na začiatku myslel... taktiež som mal úplne iný názor na jeho osobu, v podstate som dosť prekvapený (v dobrom slova zmysle) z akých pomerov pochádza a aký je v skutočnosti "človek". Nemôžem zabudnúť ako sa díva na šport v USA a ako tuna, nie je ľahké byť dobrý športovec v CZ tak ako na SR... myslím si, že v tomto smere to majú v US o niečo jednoduchšie. Ako dokument 8/10 + fakt klobúk dole J. LeBrone ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský příběh, který by napsal každý druhý scénárista z LA a přesto místo zdramatizované formy dostává divák sportovní dokument. Dokument vymazlený, divácky přivětivý a nakonec i těmi emocemi a city doplněný. O basketbalu vím velké megakulové na druhou - nic se sice nezměnilo, ale cestu s těmito kluky od Belmana dám klidně znovu. 70 % ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Snímek o basketbalovém mládí a dospívání budoucího nejlepšího hráče planety(je mi líto LeBrone, ale v sezóně 2009/2010 je Kobe stále ještě o malý kousek lepší). Zajímavý je především vysokou koncentrací unikátních záběrů z opravdu raného mládí Fab Five. Také podává pro pozornější diváky vysvětlení, proč je LeBron, jaký je, tedy silně extrovertní, s přemírou sebevědomí až hraničící s drzostí a namyšleností. Ale řekněte, nebyli byste stejní, kdybyste vyrůstali bez otce a všichni okolo, včetně médií, by Vám od útlého věku říkali, že jste příští Michael Jordan? ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Dosť netradične spracovaný príbeh o vychádzajúcej hviezde NBA LeBronovi Jamesovi a spol zo stredoškolských čias, keď ešte priateľstvo a súdržnosť boli pre neho najväčšími hodnotami. Momentálne Lebron robí všetko pre to aby konečne získal prsteň víťaza NBA a ja pevne verím, že sa mu to tak skoro nepodarí. Nech žije Michael Jordan! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Faktem je, že kdyby se LeBron neprosadil v NBA, pravděpodobně by tento dokument nikdy nevznikl, na druhou stranu by bylo dobré zmínit, že se nejedná o dokument o LeBronu Jamesovi, jak by se mohlo z komentářů zdát, nerozebírá se zde jeho kariéra v NBA, ani se zde neonanuje nad tím kdo je lepší, jestli on nebo Kobe. Tento nádherně zpracovaný dokument není totiž v zásadě ani toliko o basketu nebo výjímečných talentech jako o věcech, které tuto hru a sport obecně přesahují. /ostatně jak už napovídá samotný název ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama