Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 1

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (164)

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Po včerejí Válce světů jsem tohle asi potřebovala Je to kravina, ale aspon přiznaná. Docela osvěžující, protože takovýchle ujetých filmů, kterýma asi krměj malý děcka, zrovna moc nevidím. Tohle jsem skoukla kvůli malýmu Asovi. Je sladkej jako vždycky. Film je fakt strašně divnej, nejsem na takovýhle věci zvyklá, ale ...celkem mě to pobavilo ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Kouzelné chůvy je vlastně naprosto stejný, jako díl první, jen značně infantilnější. Nepředpokládám, že tvůrci čekali stejný úspěch, nicméně i tak jde o vcelku zábavnou a nenáročnou podívanou, kterou zejména děti nepochybně ocení. Musím uznat, že pár prvků mi tedy vadilo (potřeba režiséra ušpinit na scéně vše, co je byť jen zdánlivě čisté, krkající vrána, zoufale nesympatičtí a brutálně uřvaní dětští herci...), ale klady v podobě plejády známých tváří, poklidné atmosféry, odlehčeného stylu, či několika vtipných prupovídek mou původní nedůvěru zcela převážily. Jde o naprosto průměrný film, který ke katastrofě (kterou tu většina hodnotících pořád dokola omílá) má hodně daleko. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kouzelná chůva Nanny McPhee znovu zasahuje, tentokráte snad až za samou hranicí infantilnosti, neboť toho krkání a sedání do kravinců bylo opravdu přespříliš... Jestli byl první díl tohoto dětského filmu originál, tak ten druhý je naprosto kýčovitým prvoplánovým dětským filmem. Vhodné pouze tak pro děti do dvou let. :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o príliš horší film ako minule. Pretože aj v jednotke bol úvod okolo neposlušných detí hrozne otravný. Ale priznávam, že tu je otravnejší (navyše plný trikov). Ale... Celkom sa mi páčilo pozadie vojny a keď sa vyjasnila zápletka (hocako infantilná), išlo o celkom vtipné dielko. Sčasti len prerozprávanie zápletky prvého filmu, ale na 50% má film s prehľadom... ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Nanny McPhee se dá shrnout ve třech bodech: válení se v hnědých sračkách, baletní prasata, uřvaní smradi, dokonci i ostatní jsou protivní až hrůza. Po vcelku solidním prvním díle celkem solidní propad, až jsem litoval mých oblíbených herců – kterých je v tomto filmu právě hodně –, že se k téhle šílenosti upsali. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)

Reklama

Reklama