Reklama

Reklama

Miami Ink

(pořad)
  • USA Miami Ink

Obsahy(1)

Reality show zabývající se světem tetování, tatérů a jejich klientů. Zajímavým způsobem objasňuje významy jednotlivých ornamentů a populárních „kérek“. (CliffLee)

Recenze (31)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

No. Popravdě řečeno nejsem zas až tak velký příznivce tetování, ale musím uznat, že to co předvádí tahle parta tatérů je opravdu mistrovství. Nicméně mě strašně vadili neustále se zpovídající zákazníci :"Tetování si chci pořídit, protože mi bude připomínat....(doplňte si jakoukoliv osobu, věc a nebo životní katastrofu podle vašeho mínění)" Po několika zpovědích to začíná hodně otravovat. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejsem posedlý tetováním ani jeho milovník, ale reality show z prostředí tetovacího salonu je příjemným přiblížením pro mě neznámých končin. Miami Ink předvádí tetování od mistrů, kteří dokáží stvořit prakticky cokoliv si vymyslíte. Výsledek je v 100% přesný a často opravdu působivý (velký chlap s potetovanými zády rozdělenými na peklo a nebe...ou...). Krom toho herci/postavy jsou naprosto normální lidé, kteří si na nic nehrají, zbytečně na sebe nekřičí a všechno okolo sebe neničí v návalech vzteku... To je příjemná změna:). Další důvod proč se občas dívat na Discovery.... ()

Reklama

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Seriál ktorý poukazuje na to, že každé tetovanie ma svoj vyznám a vlastný príbeh. Banda tetovačov z Miami predvádza priam majstrovské diela na telách zákazníkov. Každá časť programu je pútavá a každé jedno tetovanie je svojim spôsobom výnimočne a aj ten, ktorý tetovanie odmieta musí uznať že výsledok je zakaždým perfektný. ()

CliffLee 

všechny recenze uživatele

Skvělý pohled do tatovacího studia - přípravy a náčtrty kérek, poté i samotná práce a na konec pohled na mnohdy úžasný výsledek. Mezitím i pohled do zákulisí života tatérů tohoto studia. Vřele doporučuji lidem co mají o tohle umění zájem či se na nějaké to malování na své tělo připravují... někdy i dost inspirující 8/10 ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Něco jako stavby motorek, ježdění v náklaďácích po ledovym jezeře nebo vaření - prostě absolutní zbytečnost pro několik (miliónů) vybranejch postiženejch, co mají potřebu po sobě nechat čmárat / nechat si stavět motorku ve tvaru kachničky na koupání / nebo tři hodiny vařit dvacetigramový soustíčko z echt super, mňam, mňam čerstvejch, zaručeně přírodních hovínek. Tady se tak dozvíme, že tatér tetuje, má v ruce jehlu, bere si na to rukavice, dodržuje hygienu, kreslí si obrázky a je to velkej umělec a hlavně pohodář. Tatéry, spolu se stavitelama motorek a kuchařema, na hrad!! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Původní název obchodu byl 305 Ink (305 odkazuje na kód oblasti Miami). (Shley)
  • Katherine von Drachenberg byla po třech sériích z natáčení propuštěna a odešla do Los Angeles, kde si otevřela vlastní prodejnu. Po skončení pořadu potkal podobný osud i Amiho Jamese, který si otevřel tatoo shop v New Yorku. (Shley)

Reklama

Reklama