Reklama

Reklama

Souboj v těžké váze

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 60 min

Obsahy(1)

Nový pořad Televize Prima volně navazuje na úspěšný pořad Jste to, co jíte, který po tři roky svého vysílání k obrazovkám přitahoval stále více diváků. Tentokrát ale nebude jednotlivec bojovat sám se sebou. Jeho motivace bude mnohem silnější. Čeká nás souboj dvou týmů pod dohledem již osvědčené dvojice odborníků – lékařky MUDr. Kateřiny Cajthamlové a výživového specialisty ing. Petra Havlíčka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

ghatos 

všechny recenze uživatele

1.díl - pan Míla - zakomplexovaný (bi)homosexuál, který se postaví neoblíbené paní doktorce :), celkově jsou všechny 4 postavy zajímavé 4 *, 2.díl - starší páry, které objeví své "mládí", dost přeslazené a někdy trapné 2 *, 3.díl - dva ženské páry, každý jiný...no nic moc 2,5 *, 4.díl - Fanda ze Žižkova + maminka od paní Dany mě bavily 3 *, 5.díl - dva páry, každý úplně jiný...no tak tak 3 *, 6.díl - 160 kilová paní byla asi nejzajímavější, celkem slušný díl s dobrou hudbou 3 *, 7.díl - Slovenští účinkující udrželi tuto část na 3 *, 8.díl - je nudnější, kde určitým oživením jsou divadelní scénky, závěr je trapný - podobný byl druhý díl 2 *. Show v podstatě kopíruje předcházející pořád: Jste to, co jíte. Došlo tam jen k mírným modifikacím. Nemůžu si pomoci, ale to neustálé propočítávání % mi připomíná Černé barony...."a přece, tak nějak splnily že? Protože jim to politicky myslelo vy šmejdi!" 48%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost, kde se utkají pár o to, kdo více, respektive lépe zhubne. Smůla je, že se tam kolikrát hlásí páry, které vlastně ani nemají moc zájem aktivně hubnout, ale spíše čekají co Cajthamlová za ně udělá. Navíc i tahle "expertka" na hubnutí, která má lýtka širší než chlap, nepůsobí zrovna důvěryhodně, když říká, jak se má správně hubnout. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Doktor Ká Cajthamlová operuje s mocninami a jen dokazuje, proč je současná situace kolem nejen tuzemské televizní (pseudo)zábavy, ale i zdravotního stavu většiny populace, naprosto bezvýchodná.. Komerce, demagogie, pokrytectví a ignorantství.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama