Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (686)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tyhle zprávy nemají nic se zprávami společného . Uvidíte třeba první paterčata v česku recepty Ládi Hrušky a všelijaké blbosti nesouvislé se zprávy . Kdysi tyhle zprávy i ušly , ale rok od roku to jde čím dál více do sraček . Nové studio sice vypadá hezky jenže informační úroven je takřka nulová a navíc často i nepřesná . ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený televizní bulvár. Informační hodnota prezentovaných zpráv je snad až negativní. 20 minut o tom, že se někdo vyboural, někdo zavraždil, někdo vyhrožoval, narodila se žirafa? Jedna, max. dvě politické zprávy. Totálně mimo mísu v tom, na čem doopravdy záleží, co hýbe společností. N@va se tímhle paskvilem zasluhuje o udržení lidí v totální nevědomosti, stádnosti, demenci. Plus ty neuvěřitelné animované ilustrační záběry, jak někdo na někoho míří zbraní / sráží ho autem / padá z okna, aby to pobrali i pan Novák s paní Novákovou. A hudba... proč tam, kurva, furt serou nějakou podkresovou hudbu? Ač nechápu, co dělají televizní noviny ve filmové databázi, dávám odpad, protože dneska jsem je zase viděl... HNUS, pane velebnosti. Dramaturgovi TN jedinou věc - - KULKU DO HLAVY. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

Nautila odpad!

všechny recenze uživatele

....Kterou vám jako první přinesla naše televize...byli jsme první, kdo upozornil...jehož je naše televize mediálním partnerem...na podzim chystáme nový grafický háv...nové seriály na našich obrazovkách...naše kolegyně se vdává s...máme suprepickou reportáž o povodních a hraje v ní Apocalyptica....potřebujem něco suprmegasmutnýho, hoďtě do těch záběrů mozartovo requiem, ať si babky pobrečej...bla bla bla, kecy, lháři....a ještě k tomu ten bulvár a uklidňující kraviny šlohnuté z youtube na konci. Jo, hold zpravodajství... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)

Reklama

Reklama