Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sra.ka. Nudila jsem se od začátku až do konce. No, abych vlastně byla upřímná, tak jsem ani ke konci nedostala. Typ humoru, který jde naprosto mimo mě. Jenom samé přehrávání a žádná originálnost. Nejhorší na tom všem je, že tam hrály v podstatě v hlavní roli mé dvě velice oblíbené herečky Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Obě tam byly skvělé. Jsou to taky paní herečky, o to víc ale mrzí, že hrály v takové hrozné hovadině. Ani ty dvě mě nedonutily k tomu, abych tomuto filmu dala alespoň jednu hvězdičku. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta komedie, na kterou jsem se už pár týdnů těšil? Kristen a Odette (Group Sex, Operation Endgame) měly být největší tahák a jistota (navíc je mám celkem rád; Kristen má perfektní výslovnost), když už ne kvalitního flmu, tak alespoň dobré nálady a zábavy. Ale začátek byl spíš otravný a u zbytku jsem se nijak zvlášť nebavil. Trpěl jsem, když prznili We Are the Champions; sladké scény byly přeslazené a usmiřovačky přímo odporné (Sigortney a Jamie Lee strašně přehrávaly). Nemůžu říct, že se jedná o sračku nebo něco obzvlášť podprůměrného, jen jsem byl zklamán a film mě nezaujal. # Stejně jak píše Shit, tak i mně Odette hodně připomínala Megan Fox z filmů, kde hrála mrchu. # Jen pro zajímavost dodám, že se ve filmu objevili 3 herci z Kroku za krokem. ()

Reklama

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Jaká dcera, taková matka. Jaká matka, taková babička. Další ze série "filmů na žehlení". Pokud něco prošvihnete, vůbec nic se neděje. To mám celkem ráda na těchto filmech, můžete u nich dělat cokoliv a stejně vám neuteče nic podstatného. Zpříjemnění například u psaní seminárky do školy - na drama se dívat nemůžete, buď nic nenapíšete, nebo přijdete o dost podstatné části filmu, a to se zde stát nemůže :). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem nechápal zdejší nízké hodnocení a po zhlédnutí mu přece jen musím dát za pravdu. Už jen za ten dámský ánsámbl bych dal jasné 3* - bohužel se však přes tuto hranici nepřehoupnu. V jistých chvílích mi některé postavy lezly tak na nervy, že bych na ně také vylil tu (asi) hrachovou polévku. Kdo však absolutně nezklamal, byla Betty White - táhne ji na devadesát, ale paradoxně zde hrála nejlépe. Film napěchovaný od paty až k hlavě americkým klišé a známými tvářemi, u něhož dávám 2* za obsazení 1* za skvělý soundtrack. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

"You Again" nabízí mé dvě nejoblíbenější hollywoodské veteránky v rolích rivalek (Weaverová s Curtisovou, aby mě náhodou někdo nepochopil špatně) plus zajímavé téma šikanované a ponižované holky, co se po letech může pomstít své sokyni. Z toho prvního by se dala vymyslet bezva fungující komedie, díky prověřenému talentu obou dvou dam, bohužel jsou na plátně celkem málo a jejich příběhu se scénáristi tolik nevěnují. Z toho druhého by šlo udělat buď černou neetickou komedii nebo zajímavé drama (pokud by se tvůrci vyhnuli obvyklému příšernému happyendu, omluvám a smiřování) - ale tady film totálně selhává. Ze začátku to vypadá slibně. Pak ale nelogicky dostane záporačka záchvat špatného svědomí, pár minut je drama (deziluze ženicha, fňukání u ledničky) a na ten přeslazený happyend samozřejmě dojde. Za všechno můžou scénáristi nebo idiot režisér, který neví, co chce. Škoda. Hvězdička navíc za moje dvě favoritky, které mě nezklamaly. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama