Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto nevýrazné pokračování legendární komediální teenage série sice nabízí pár zajímavých a vtipných scén, ve výsledku však ale není ničím jiným než vařením z vody. Chyba je už v castingu, hlavní hrdinové jsou naprosto nevýrazní a snadno přehlédnutélní a absolutně nezapamatovatelní, takže si vůbec nezískali mé sympatie ani můj zájem. Co se týče děje filmu, tak tam mi to přišlo z určité části jako okopírovaný první díl Prciček, stejné proslovy, stejné myšlenky, zkrátka jsem měl chvílemi pocit, jako bych se koukal spíše na remake prvního dílu nežli na pokračování nějaké série. A výrazný počet dívek nahoře bez to opravdu nezachrání. Ale co se alespoň trochu povedlo, to byla scéna v kostele (ta byla prostě úžasná), scéna v obchodě se spodním prádlem a scéna s mrtvou prostitutkou. A samozřejmě scény s bráchou hlavního hrdiny, který byl u všech jeho průserů a stihl je zaznamenat. Takže jen za těchto několik vtipných scén jsem ochoten udělit filmu alespoň částečně ucházející hodnocení v podobě podprůměrných dvou hvězd. A ještě si neodpustím jednu poznámku. Hrozně mi vadilo, že hlavního hrdinu dabuje Filip Švarc, který daboval v prvních dílech Prciček Jasona Biggse. Docela se mi to díky tomu pletlo s těmi původními díly Prciček, ale to je jen detail, který nepromítám do celkového hodnocení filmu. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Poľavujem, degenerujem v úsudku a schopnosti kriticky hodnotiť, pretože pomaly už aj v tomto siedmom kúsku AP koláča začínam vidieť istú (aj nostalgickú, ale nie primárne) "hodnotu," istý štýl a istú tvár. Necháp ma zle, stále ide o do neba volajúce hovno, stoku a kanál. Vtipy o strkaní penisu do jedál, napr. sendviču s arašidovým maslom, sa kontextovo hodia viac do ranných 00. rokov než tých neskorších. --- Z odpadu na jednu hviezdu po rokoch "(ne)nútene" zvyšujem kvôli novému prírastku do série, niektorým vydareným tzv. "running gags" a stále pretrvávajúcej láske tvorcov k istému hudobnému subžánru. Iným plusom a zároveň paradoxom je, že zopár postáv nie je vôbec plocho napísaných ako v predchádzajúcich troch dieloch a v porovnaní s nimi sú ich charakteristiky namiesto letiskovej ranveje aspoň ako-taký menší pahorok. Ďalším plusom je opäť pilier a spojovník série Eugene Levy a ansámbel požehnalo aj zvučnejšie meno mimo ságy, Rosanna Arquette. K menej zrejmým mínusom – otravnou "nevýhodou" je, že hoci sa fundamentálne nič ani po rokoch na AP filmoch nezmenilo, čo nevadí, nakoľko ani v realite sa moc nie, štruktúra celého filmu a udalosti v ňom sú dokopy pozliepané z predchádzajúcich dielov, čo vadí, pretože o poctu sa určite nejedná. A stále je tu veľa vecí, rozumej obsahových žúmp, ktoré mi prekážali a chcú hodnotenie znova poslať do odpadových vôd (napr. úmrtie prostitútky počas felácie či análne znásilnenie losom), je ale asi na čase nad nimi prižmúriť oči... --- "I'm not that innocent. I've seen Showgirls and Blue Lagoon." ♪♫ (xx / x / x / x / x / x / x) (2010) (2011) (10.9.2017) (19.2.2021) (14.10.2021) (20.5.2022) ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Narovinu - kdo si pustí nevím už kolikátý film s nálepkou "American Pie" určitě nečeká žádný inteligentní humor, ale plno sexu a primitivní zábavy, a doufá, že bude mít alespoň jakou takous úroveň, která ho upřímně pobaví, a nebude se cítit trapně. To bezpochyby spolňovaly 1, 2 a dejme tomu i 3 American Pie. Dál už se jen kopíruje značka, což by se dalo přežít, kdyby se tvůrci nepokoušeli vytvořit kopii Stiflera, to fakt nejde a působí to dost směšně. Ale i tak, v rámci možností jsem se zasmál, byť to nebyl žádný zázrak. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebýt některých megatrapných scén (stará kurva, sob), tak by to byla jen hloupá teen komedie, na kterou se dá dívat. Ale některé scény jsou vážně úplně odporné a antivtipné. Nechápu, co si jako autoři myslí, tomu se snad ani Amík nemůže zasmát. Naopak pár věcí se ve filmu povedlo, některé scény fajn, hlavně ona posvátná kniha z prvních dílů přináší příjemné provázání s nejlepšími díly Prciček. Herci nic moc, ale co bychom taky chtěli. Holky pěkné a některé dokonce i přirozeně pěkné. Film měl potenciál na to, aby překonal předchozí dva nejmarnější díly, ale nakonec to dopadlo téměř podobně. 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama