Reklama

Reklama

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (469)

Němi 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách tak strašně standardizované dílo bez kouska osobnosti a kouzla, s do krve vydřenou story a každou vedlejší postavou, že sledovat v něm tak sympatické a dobré herce jako jsou Butler a Jennifer Aniston, mu spíš paradoxně ubližuje než přidává. Pocit, že ti dva si zasloužili daleko lepší film je prostě o moc silnější, než snaha radovat na 'Bounty Hunter' alespoň z něčeho. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Na konci (zhruba v čase 1 hodina 40 minút) som mal dojem, že som videl maratón rozšírených verzií Pána prsteňov. Pritom zo začiatku to vyzeralo fajn - Butler je nevýslovný sympaťák a úlohu si užíva, Anistonka herecky dozrela a pritom je stále kus, zápletka môže byť. A potom pribúdajú ďalšie a ďalšie scény a počiatočné iskrenie pohasína v temnotách. Nato prídu ďalšie a ďalšie scény. A ďalšie a ďalšie. Občas prebleskne trochu humoru, ale dej je s každou ďalšou minútou väčšia brečka a chémia medzi predstaviteľmi načisto vyprchá, takže na konci už nikto nechápe, prečo si ďalej robia, to čo si robia, vrátane toho, že si konečne dajú pusu. 5/10 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najviac ma asi potešila úloha Jasona Sudeikisa, ktorý momentálne vládne komediálnej scéne - aspoň u mňa. Aniston je výborná, hlavne keď uteká, alebo sa predkláňa a robí iné úkony, ktoré vytvárajú asi najfungujúcejší vzťah v celom filme a to medzi gravitáciou a jej prsiami. Inak dosť chabý príbeh, ktorý je namiešaný s určitou dávkou všakovakých klišé. Ale poriadnu a vtipnú scénu, aby tu človek hľadal pod nánosom prostoduchosti a nudy. Film, ktorý si obidvaja herci užívajú, ale ktorý nechrlí ani komediálnym potenciálom a ani dobre napísanými postavičkami. Keď sa Jennifer spojila v Zámene s Batemanom aspoň s toho vytrieskali perfektnú situačnú komiku. Tu ako keby režisér nevedel na ktorý plyn má tlačiť a tak mu celý film uletel kamsi do prázdna. Jedno pozretie bez ujmy na zdravý. Ďalšie by som neriskoval. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Trailer byl velice příjemný a obsazení si říkalo o jednu z komedií roku a vzhledem k datu vstupu do sálů kin i za příjemný předvoj léta. Nekoná se ani jedno, spíše naopak. Jen a jen hořká pachuť mi zůstala v puse po zhlédnutí snímku, který za 110 minut donutil mé koutky zvednout nanejvýš 5x. Celý děj filmu je i přes zajímavý námět neskutečně debilní a rozmělněný do série nevtipných eskapád, kterými pobíhají dva sympatičtí herci, kteří za prvé nemají v Exmanželce za odměnu nic k hraní a za druhé už se vyloženě opakují. Na Jennifer se alespoň z mužského pohledu dobře kouká, ale jinak velký sympaťák Butler v x-té komedii a typově prakticky stejné roli už působí poněkud.... "zvětrale". Díky pár "akčním" (ehm ehm) scénám navíc dostal do ruky i zbraň a bohužel musím konstatovat, že i Gerard Butler se zbraní v ruce a Jennifer Aniston po boku může vypadat směšně. Co hůř, on vypadá směšně i s Jennifer v ruce a zbraní po boku. Opravdu nemilé překvapení a 1* hvězda snad jen za těch pár skoro vtipných scén a alespoň rychle plynoucí konec filmu. Bohužel i většina vedlejších postav vypadá, jakoby jela na drogách, ale vtipné je to jen u Christine Baranski. Scénáristu za ty dialogy a některé zvraty zbavit všech prstů i hlasu, aby nemohl své další dílo nikomu diktovat, Tennanta jen vypráskat za unylou režii, zvolení neskutečně dementní a nehodící se hudby a hlavně výběr látky a odkázat ho zpátky do "Hitchovských" vod. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Butler mi vždycky přišel, že jako herec nemá moc charisma, a Aniston mi připommínala spíše frigidní barbínu, takže už jen výběr herců mne nijak nezaujal. Když Aniston vrtí zadkem, nepřijde mi to nijak sexy, i když na J.Lo ještě nemá. inu a pak zde máme naprosto frigidní příběh o lovci odměn a skvělé reportérce, které by ty její lodičky s podpatkem omlátil v realitě o hlavu první drogový dealer a udělal jí tak díru do hlavy a bylo by po kariéře reportérky i reportérce samotné. Máme zde ještě vyděrače dluhů, jak originální, a pak chlápky, co kryjí jednu zločinnou akci za každou cenu. Akce je minimum, zbytečného a nijak vtipného povídání hodně. Za zmínku stojí snad jen scéna na dostizích, jinak nemá smysl na film koukat. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Milo Boyd (Gerard Butler) nosí hodinky značky Omega Speedmaster a Rolex Explorer II. (dyfur)
  • Námět na film Exmanželka za odměnu vzešel při obyčejném sousedském rozhovoru. Těmi sousedy byli producent Neal H. Moritz a režisér Andy Tennant, kteří spolu v minulosti vyrobili film Holka na roztrhání (2002). (darek kartac)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama