Reklama

Reklama

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (469)

freddy 

všechny recenze uživatele

Je otázka, zdali umím být objektivní, pokud hodnotím film s mou velice oblíbenou herečkou Jennifer Aniston. Opět se mi totiž potvrdilo, že účast této herečky v mých očích pokaždé zvyšuje kvalitu filmu, vždy když v nějakém filmu vidím tuto krásku, tak zpozorním a užívám si její přítomnost. A to se mi opět potvrdilo i u tohoto filmu. Samozřejmě nechci nijak snižovat zásluhy Gerarda Butlera na kvalitách tohoto filmu, je to bezesporu sympaťák a svou roli loosera, který velice rád předá svou bývalou manželku do rukou policie, ztvárnil naprosto dokonale a bezchybně. A dohomady s Jennifer Aniston pak vytvořil velice zajímavý a sympatický, ale hlavně vtipný pár, se kterým jsem se opravdu nenudil. Pár věcí se zde opravdu povedlo a já se parádně bavil. Což ale není pouze zásluha hlavních herců, svůj podíl na tom totiž má i zajímavý a pro mě neotřelý děj, u kterého jsem opravdu nevěděl, co mohu čekat v další minutě, bylo zde mnoho zvratů a i díky tomu si dokázal tento film udržet mou pozornost až do konce. Já jsem si to zkrátka báječně užil a času s tímto filmem stráveným rozhodně nelituji. Mé hodnocení je tři a půl hvězdy, v tomto případě zaokrouhluji dolů na celkové tři hvězdy. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem zapomněla ohodnotit tenhle film a možná je to i dobře. Plusem budiž, že si stále vybavuji klíčové scény i to, co se mi na filmu líbilo. Největším pozitivem filmu jsou ale bezesporu hlavní hrdinové, oba jsou charismatičtí a chemie mezi nimi funguje. Nápad na nahánění bývalé manželky pro odměnu je výborný a vyplyne z toho dost vtipných scén. Pěkný průměr a mé vřelé doporučení. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Žánrová rozpolcelnost a celková nepřehlednost ničí tento hybrid a bohužel absolutně nedává možnost vyniknout dvojici mých oblíbených herců. Tohle se prostě nepovedlo a navíc je to zoufale nevtipné i v těch málo pasážích, které k tomu aspoň trošku vybízejí. Jinak Jennifer to tady opravdu sekne. Škoda nevyužitého potenciálu, no jo, pane režisére, kde jsou doby "Hitche" a "Holky na roztrhání". 4/10! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak pověsti nelhaly… Exmanželka za odměnu je opravdu hodně, hodně nepovedený film. Jde o další komedii, ve které chybí vtipy, a která měla lákat hlavně známými jmény. Jenže co jsou známá jména platná, když jedním z nich je Gerard Butler, člověk, který by se měl držet mlácení Peršanů po hlavách a podobných rolí, a do komedií by se rozhodně pouštět neměl. Jeho prkenný projev zabíjí i ty sebemenší příležitosti k vytvoření vtipu, jež by z partnerství s Jennifer Aniston dokázal vytěžit někdo jiný… Někdo s komediálním talentem. Bohužel. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Buttlerovi se jako romantickému komediantovi moc nevede a Jennifer Aniston taky působí jako by nebyla tak úplně jistá jak se s rolí Nicole popasovat. Na pomoc jim bohužel nepřišel ani scénárista ani režisér, a tak je výsledkem zdlouhavá bezradná nuda bez humoru, bez svižných dialogů, bez zajímavé zápletky i zábavných zvratů. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Milo Boyd (Gerard Butler) nosí hodinky značky Omega Speedmaster a Rolex Explorer II. (dyfur)
  • Jedna z klíčových sekvencí filmu se odehrává v Atlantic City a od samého počátku tvůrci filmu usilovali o to, aby ji tam skutečně mohli natáčet. Ačkoliv měli původně v plánu natáčet tam jen zhruba den či dva, nakonec si naplánovali celý týden. (darek kartac)
  • Kvôli úvodnej scéne divokých osláv Dňa nezávislosti, kde hlavný hrdina Milo prenasleduje zločinca na chodúľoch, museli na niekoľko týždňov zablokovať tri newyorské bloky. Natiahli po nich hustú sieť drôtov a káblov a so stovkami komparzistov nacvičovali komplikovanú akciu. (Very_kuul)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama