Reklama

Reklama

Experiment kolonie

(pořad)

Obsahy(1)

Tato reality show je kontrolovaným experimentem zkoumajícím, jak by lidé přežili po globální katastrofě. Po deset týdnů se deset dobrovolníků z různých oborů (vědec, mechanik, doktor a další) snaží přežít v prostředí po katastrofě. Jsou vymezeni na opuštěnou továrnu a její okolí. Ze začátku nemají vodu, jídlo ani elektřinu, ale postupně se snaží všechny tyto problémy vyřešit. (Sharkey)

(více)

Recenze (56)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten experiment mi přijde strašně umělý. Například, když tam přijdou "výtržníci", kteří chtějí sebrat poslední zásoby léků, tak si je prostě vezmou.. Misto toho, aby na ně vzali zbraně (sekery,klacky s hřebíky,..), tak na ně vezmou hasicí přístroj... Ale na druhou stranu mě to nečekaně baví, hned jak skončí jeden díl, hned se těším co bude v dílu dalším.. 70% za tu zábavu ;) ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Reality show, která má spíš snahu ukázat, jak lze pomocí vychytávek lépe přežít případný "konec světa". V reálu první seženu kvér či dva a pak teprv řeším ostatní, protože v takovém světě opravdu přežijí jen ti nejsilnější nebo nejchytřejší. První série za 4* (ikdyž pravděpodobnost, že se zrovna sejdou tito odborníci, je skoro rovná nule), druhá o dost slabší za 2* (takové plácání odnikud nikam, několik egoistů ve skupině = kooperace skoro nula). ()

Reklama

melkor323 

všechny recenze uživatele

Určite lepšie vyhodené prachy, ako na zbytočné hollywoodske remaky. Kongeniálny nápad, navodiť kvázi globálnu katastrofu a snahu prežiť tam. šou tsíce nevybočujúca z Discovery Made it yourself formátu, ktorá ale tomu všetkému dodáva nový survival rozmer. Rozhodne vitujem, zaujímavý experiment, v dnešnej nahnutej dobe možno až znepokojivo potrebný. ()

Mr.Crowley 

všechny recenze uživatele

Já, jakožto milovník postapokalyptických filmů a her, jsem touto realityshow naprosto unešen. Nicméně jedna věc mi vadí... a sice přítomnost štábu, když by místo pobíhajících kameramanů raději kamery nainstalovali všude možně a kameramany používali jen zřídka... myslím si, že by celá show nabrala na větší realističnosti. Nicméně i tak ji opravdu hltám. Za kameremany jeden bod dolů... ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové.... Stanfordský vězeňský experiment v praxi jen s kamerama a neuvěřitelnou konzumní show všude okolo. tahle "realita" je tólik utažená za vlasy, že bych brečel. Nebuďte slepí! je to jak Orwell v praxi, ukazují vám jen to co chtějí abyste viděli. může tam rovnou stát týpek v kvádru s jedinou větou na rtech: "Jste svobodní!" ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama