Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Doba reality show už dávno uplynula, a proto zřejmě Nova už zapomněla, že správná reality show má být alespoň zábavná, když už nic! Ale ani tento atribut nebyl u Domu snů splněn. Vznikl utahaný pořad s opravdu nesympatickými soutěžícími, nudným moderátorem a... Já vlastně nevidím žádný klad. Na to se nedá dívat, ani z nudy. Může něco podobného formátu klesnout ještě níže? Nemyslím si. ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Dávám za tři. Podle mě v našich krajích docela originální (přestože už něco podobného vysílala Prima, její verze mě vůbec nezaujala). Soutežící byli povětšinou hrozní. Ale i díky své drahé polovičce jsem to jakž takž skoukl a zas tak strašné to nebylo. Mezi reality show u nás bych Dům snů zařadil mezi šedý průměr. ()

Reklama

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

ČR je v krizi, 40rodin přišlo o domov kvůli povodním, státní rozpočet je v prdeli o 165 000 000 000(mohl jsem napsat mld. ale ty nuly si vždycky víc užiju) a Nova se rozhodne rozplakat chudý rodinny, který nemaj domov, nikdo jim nechce půjčit, ptž je 50-50 jestli příjdou o práci (pokud nějakou maj), tím že nabídne dům za 15milionu největšímu kreténovi, co se nabídne.... A nic proti Musilovi, ale..... proč? proč? proč? ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivnost, demence, nenažranství a jeden velký ohavný dům...nic víc tohle není. Budiž jim k dobru aspon to, že staví z ekomateriálů...já bych si ale ty peníze radši vzala a koupial si byt...mm moje kamarádka bydlící za Prahou říkala, že ta lokalita je pěkně ohavná a hlučná..kolem totiž vede hlavní silnice...přeju pěkné bydleníčko ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Tohle je zajímavý sledovat. Pořad Áčko má v hodnocení 41 procent... a přitom to bývala hrozná sr... Na tohle se dle mého dalo koukat, ne hltat každé slovo, ale jako kulisa nic hroznýho... nevím, co v tom je a je mi to celkem jedno. Nicméně sledovanost to celkem mělo, nápad taky, cena moc pěkná, vítězové v pohodě... po ukončení hodnotím 3* - * za odvedenou práci, * pro vítěze a * pro Honzu, kterej je neskutečná citlivka :-D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama