Reklama

Reklama

Muži v černém 3

  • USA Men in Black 3 (více)
Trailer 3
USA / Spojené arabské emiráty, 2012, 102 min

Předloha:

Lowell Cunningham (komiks)

Kamera:

Bill Pope

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Will Smith, Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Josh Brolin, Emma Thompson, Alice Eve, Michael Stuhlbarg, Kevin Covais, Nicole Scherzinger, Mike Pyle (více)
(další profese)

V roce 2012 unikl mimozemský zločinec jménem Boris Bestie, boglodit, z vězení s nejvyšší ostrahou na Měsíci, aby se pomstil agentovi K, který mu ustřelil levou paži a zajal ho už v roce 1969. Agent J se z nováčka vypracoval ve zkušeného pracovníka, ke svému tajnůstkářskému, sucharskému staršímu parťákovi K má však i po čtrnácti letech spolupráce stále dost daleko. Boris Bestie, využije utajeného vynálezu stroje času a změní tok historie: v roce 1969 zabije K, zabrání tak svému zatčení a zmrzačení a v současnosti otevře cestu k ničivé invazi své agresivní rasy na Zemi. Jelikož pouze paměť J byla nějakým způsobem nedotčena, nikdo jiný v Agentuře nerozumí jeho dotazům a znalostem týkajícím se K. Na ústředí MiB J zjistil, že K byl odpovědný nejen za zajetí Borise, ale také za rozmístění štítu "ArcNet", který zabránil Bogloditům v dobytí Země, což vedlo k jejich vyhynutí. Nová velitelka MiB O brzy pochopí, že došlo k časovému přeskoku a protože je K již dlouho mrtev, ArcNet nebyl nikdy nasazen a dnešní Země je bezbranná před invazí bogloditů. Agent J se tedy vypraví do minulosti, aby obnovil původní časovou linii... (TV Nova)

(více)

Videa (53)

Trailer 3

Recenze (1 216)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spousta humoru, desítky nejrůznějších nádherných mimozemšťanů z dílny Ricka Bakera, senzační Will Smith, bezkonkurenční Tommy Lee Jones a parádní Josh Brolin v roli jeho mladšího já. Ano, zápletka se sice opět točí kolem záchrany planety, ale díky cestování v čase je originální a velice zábavně podaná. Nejsem si jistý, jestli Barry Sonnenfeld a spol. plánují i čtvrtý díl, ale myslím, že už není zapotřebí. Trilogii se podařilo velice důstojně uzavřít (to krásné finále!).__P.S. Vtip s panem prezidentem, který pije kakao, byl téměř smrtící. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Epochální, a podle mě nejlepší MIB. Will Smith opět jako skvělý J a polovinu filmu Tommy Lee Jones a druhou Jemaine Clement, který mi vůbec nevadil jako K. Skvělá akčí-scifi komedie s výbornými hláškami, které by jste museli slyšet na vlastní uši a nemá cenu vám je říkat. Nový padouch Boris se mi líbil (obzvlášť zajímavé bylo "jak na začátku vytáhl ten dlouhý jazyk a líbal se s tou černoškou či co to bylo"). A ti jeho vražední pavoučci byly úžasní. To jak střílel kosti nebo co to bylo, bych přirovnal k mutantovi z X-Men 3. No prostě skvělá podívaná po všech stránkách, a kdybych si měl vybrat mezi Sněhurkou a Lovcem /vs/ MIB3 vybral bych si muže v černém. Pět hvězdiček bezkonkurenčně. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO TAKHLE PŘEPSAT HISTORII, KÁČKO?....“ /// Boris Bestie, příšera s nic moc Emzáckou reputací se chce vrátit v čase a ,,J“ tak prožije další velmi matoucí období svýho života. Přehršel vizuálních ftípků a dokonalá přehlídka CGI. Nereálná realita odbíhá od reality a pravda není někde tam venku, ale v …koláči? Všechno je podřízeno efektní podívaný a já to beru. Dokonale provedená trivialita plná vesmírnejch tajemství. A proč zrovna ,,J“? No tak vidíš…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jeden moudrý člověk mi kdysi řekl: ,,neptej se na otázky, na který nechceš znát odpověď“. 2.) Páč furt říkám, že 20.6.1969 se stalo něco podezřelýho! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Když v komediálním filmu fungují nanejvýš tři, čtyři fóry, tak to stejně nevadí, pokud je celá šaráda tak zábavná, že dokáže chytnout a nepustit až do závěrečných titulků. Prostě jsem se bavil. A i když na jedničku to nemá (protože jsem to neviděl desetkrát), tak dvojku to nechává x světelných let za sebou... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muži v černém je pojem, který se u režiséra Barryho Sonnenfelda prostě našel. Barry mi totiž svými filmy trošičku připomíná Tima Burtona. Taky často spolu spolupracují, třeba zrovna na tomhle filmu. Každopádně škoda, že on jich tolik netočí. Na trojku Můžu v černém jsem se nicméně hodně těšil. Pamatuju si, jak jsem jedničku z videopůjčovny vysloveně žral. Půjčoval jsem si jí pokaždý, kdy jsem jako mlaďas neměl na co čučet. Dvojka už byla slabší, ale dalo se to tak nějak očekávat. Pořád to bylo zábavný, i když už to prostě nebylo ono. Příjemný překvapení pak je trojka, která vlastně naprosto otáčí typické příběhové zásady a Tommyho Lee Jonese třeba na půlku filmu vysloveně vyškrtne. Dále je tu i samotný příběh, který má kolikrát vůbec ne špatná rozuzlení. Musím tedy říct, že na závěr a na fakt, že tohle je třetí díl, se tenhle díl opravdu povedl. Bavil jsem se, odpočinul jsem si, konečně jsem zase viděl ve filmu Willa Smithe...co víc si přát a co víc čekat od třetího dílu jakéhokoliv příběhu z jakéhokoliv světa. Tohle je podle mě až nad poměr. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (44)

  • Když se policista chystá ponořit prst do koláče, vzdálenost jeho prstu od koláče se náhodně mění s každým záběrem. (Ignus.cz)
  • Na agenta J (Will Smith) je v záverečnej akčnej scéne vystrelené 3x. Po skočení v čase ešte jedna strela pribudla. (johnsnow)
  • Jednokolová motorka je původně vynález Giuseppeho Goventosy z roku 1931. Tento stroj dokázal ve své době jet neuvěřitelnou rychlostí až 150 km/h. (Drink4Fun)

Související novinky

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (více)

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Reklama

Reklama