Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Jestli chceš dostat každý den co nejrelevantnější odpovědi na své otázky, tak pouze tenhle pořad ti je dá. Ano, občas mi přijdou události zpolitizované. Nicméně doufám a věřím, že si ve své třetí dekádě zachovává svoje dekórum a neztotožňuje se s názory jakékoliv existující strany či hnutí. Bylo by to pouze na škodu. Události jsou pro mě prostě mediálním prostředkem k získávání pravdivých informací. Kde jinde totiž získat pravdu, když ne ve veřejnoprávní televizi (dobře, občas je zkomercializována, ale kdo není ....) :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Události jsou zpravodajskou relací, kterou jsme na střední ve druháku dokonce dostali na hodinách zeměpisu za úkol denodenně sledovat. Hádejte, kdo to dodržel. I tak jsou ale v porovnání s konkurenčními kanály a jejich výplody zpráv nejlepším televizním způsobem, jak se dozvědět aktuální dění doma i ve světě. Nebýt internetu, konkrétně facebooku a zdejších příspěvků ČT24, možná bych i Události sem tam sledoval. V bedně jsou ale už jen pro ty, co nemají přístup k jinému médiu. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejserióznější zprávy na českých televizních stanicích, kde se člověk díkybohu nedočká žádných přirovnání k velikosti fotbalovým hřištím či ročnímu rozpočtovému schodku ČR, jako na Nově. A pokud smím k tomu přidat i Branky Body Vteřiny, tak tam jsem absolutně spokojený nejen s celým provedením, ale i moderátory. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takhle ja si predstavuju seriozni zpravodajstvi. Hlavni moderatorky(i): vsechny decentne oblecene (hezky, ale aniz by to odpoutavalo pozornost), navic jsou sympaticke. Reporteri v terenu: z celeho sveta, kazdemu je dobre rozumet, komentare maji hlavu a patu. A hlavne, fura zpravodajstvi ze sveta (coz se o takove Nove neda rict ani ve srande) - samozrejme i z CR, ale je to tak pul na pul, a tak to ma byt. Kdyz novou formu Udalosti zavedli, trochu mi vadila relativni zdlouhavost (zpravy trvaji nejakych 50min), ale casem jsem si na klidnejsi, ale dukladnejsi tempo zvykl...navic to hlavni se dovite behem prvni pul hodiny, pak uz jsou spis temata s komentari, nebo nejaka kultura, cili jakysi fakultativni "bonus". A v neposledni rade, protoze se jedna o verejnopravni kanal, si muzete kdykoliv pustit "prosvihle" zpravy zpetne na webu zdarma (samozrejme kdyz nepocitam koncesionarsky poplatek). Pet hvezdicek nedavam zadnemu TV poradu z principu, ale fakt je, ze Udalostem neni prilis co vytknout, osobne mi prijdou objektivni (i kdyz se lehke kiksy najdou). ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Nejkvalitnější zprávy které se týkají převážně ČR, bohužel to neznamená že jsou dokonalé. Objektivita by mohla být občas lepší, informace by mohli být lépe podané a tak dále. Ale postupně se zlepšují, tak uvidíme. Třeba se jednou dostanou trochu nahoru. Dávám sice 4 hvězdičky, ale jen protože jsou nejlepší v ČR, a jelikožse to nedá porovnat s filmy nebo serialy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama