Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Češi jsou zřejmě hodně neschopný národ,když každý den si musí nechat několikrát v různých televizních pořadech radit,co a jak uvařit.Jako by nestačilo,že nám radí tzv.celebrity a týpkové jako Babica,už si musíme zvát do svých kuchyní Taliány,zítra to budou rákosníci,pozítří Arabové a za chvíli už si nebudeme schopni sami uvařit svůj žvanec podle svého vkusu. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nejepsi cesky porad o vareni. Manuho recepty jsou vesmes jednoduche na pripravu, chutne a v 90% jsou suroviny snadno u nas sehnatelne (staci jen trochu vice v supermarketech hledat, clovek se pak jen divi, co vsechno maji :) ). Navic jeho krasna cestina s Italskym akcentem cely porad jeste odlehcuje a dodava mu jedinecny punc. Navic tvurci maji velmi dobry smysl pro vyber hudby na pozadi. Tohle tady chybelo....bravissimo. A tem chudackum, co tady rozdavaji * nebo ** bych vzkazal, at si zajdou k usnimu, pokud Emanuelovi nerozumi. A navic kamera nemusi stale prece cumet na jidlo, dulezite take je, jak se to jidlo pripravuje. Zamyslete se nad sebou.. ()

Reklama

sulek 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je usměvavý a pozitivní, jeho akcent a občasné novotvary jsou pro mě milým zpestřením klasických jednoduchých receptů. Jediné, co mě štve, jsou /podle mě úplně zbyteční/ hosté. Viděla jsem díly s Eliášem a Pawlovskou a opravdu nechápu, proč tam vůbec vystoupili. Obzvláště Pawlovská, ač mi nijak nevadí, se projevila jako totální bluma. ()

hyde1987 

všechny recenze uživatele

Bohuřžel, vzhledem k tomu, že švédská televize toto nevysílá, jsem odsouzen ke sledování Ridiho na internetu. Nicméně malebná čeština a pro mne větší dostupnost surovin než třeba v ČR a SR způsobuje, že mě to prostě baví a jeho jídla mají fakt něco do sebe. Jo a když jsem jednou na dovolené zpět v české kotlině viděl Babicu tak musím uznat, že Itla v kuchyni a Ano šéfe jsou proti tomu vyloženě osvětové pořady.... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama