Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 16
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 16

Recenze (250)

racing666 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinka nemá chybu. Starostlivá máma, pohodář táta, flegmatik starší syn, snaživá a věčně odmítnutá dcera, podivín mladší syn. Opravdu hodně povedený. Největší hláška zazněla: ,,Bricku, tys mu dal čokoládu?" ,,Když jsem mu jí dal, začal po ní vrnět." (šlo o Brickovo kamaráda, který si hrál na kočku → nějaká psychická porucha) :-D ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem první, kdo využije příležitosti a řekne, že název přesně odpovídá kvalitě. Někam se postaví kamera, herci odříkají ten svůj suchý humor, který nikoho neurazí, a to je všechno. Ryze konzumní zabiják času a nic víc, ale ani nic míň. Komu vyhovují seriály plné rodinného humoru (ehmehmdůchodciehm), tomu vřele doporučuji. ()

Reklama

mirra66 

všechny recenze uživatele

Jedná se o absolutně jiný pohled na život obyčejné rodiny za velkou louží, než nám například nabídli tvůrci hovadiny z Beverly Hills. Jde sice o komedii s nadsázkou, ale je to jako karikatura, realita je tu ukazována jinak, ale ne nereálně. Jak by řekl Brick, se vší vážností seriál všem doporučuji, d o p o r u č u j i. 82% ()

Lisabellla odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo ... dala jsem tomu šanci. Fakt jsem se tomu snažila dát šanci! Přísahám! Ale ... rodinné večeře u televize? dvě hulící segry navíc? otec idiot a matka všeumělka? děcka jedno horší než druhé? Co vám to připomíná? Být všichni žlutí, alespoň by to mělo šmrnc ... Rozhovory Frankie s tlampačem jsou k pláči. Za tři díly jsem se nezasmála ani jednou. Nehledě na to, že nerozumím tomu, proč KAŽDÁ americká domácnost zkrátka POTŘEBUJE sušičku.. A podíváte-li se vpravo od komentářů, hned pod ta šíleně absurdní hodnocení, uvidíte "Podobné". Nesourodý mix všeho, co už tu bylo. Takže, páni a dámové - méně je někdy skutečně více! ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Asi stárnu… nebo co. Pryč jsou doby, kdy jsem ohrnoval nos nad rodinnými problémy, házel dlažební kostky do mekdonaldů a vyzíval neomarxistické anarchisty k boji. Takže musím říct, že Průměrňákovi jsou opravdu povedený seriál. Nutno zdůraznit, že seriál je spíš pro „vyzrálejší“ publikum a ne pro mladé rebely. Po zhlédnutí tohoto seriálu si najednou sami přejte prožívat nejdivnější ale zároveň nejroztomilejší patálie této rodiny. Hezké na tomto seriálu je atmosféra, lidskost a přirozenost postav, že by můj oblíbený civilismus? *šepot* civilismus. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama