Reklama

Reklama

Liga snů

(seriál)
Rozhovor 4
USA, (2009–2015), 30 h 42 min (Minutáž: 21–30 min)

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Mark Duplass, Jonathan Lajoie, Nick Kroll, Stephen Rannazzisi, Paul Scheer, Jason Mantzoukas, Alina Foley, Nadine Velazquez, Rob Huebel, Janina Gavankar (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Pätica futbalových fanúšikov Pete, Ruxin, Taco, Kevin a Andre sa musí okrem milovaného "fantasy futbalu" neustále zaoberať aj svojimi osobnými a psychickými problémami, pričom tie sú spôsobené výlučne ich fanatickou posadnutosťou futbalom. Vysnený "Shiva Cup" však získa len jeden z nich. Humorný seriál sa odohráva v prostredí tzv. "fantasy futbalu", ktorý vychádza zo štatistík NFL a v Amerike je veľmi populárny. (TV JOJ)

(více)

Videa (6)

Rozhovor 4

Recenze (40)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii velice příjemná komedie o bandě infantilních mužů, kteří rádi tráví volný čas hraním internetové hry. Epizody mají spád, humoru dost a ještě si k tomu připočtěte výborné obsazení včetně internetového fenoménu Jon Lajoieho a máte před sebou zatím krátký, ale do budoucna nesmírně nadějný komediální serál. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Fotbalu sice nerozumím (a tomu americkému obzvlášť), ale i tak jsem se bavila. Taky se tady objevuje ženská postava, která není karikatura - nechce si povídat o dětských botách zrovna když začne fotbal, nechová se jako rozmazlená fúrie a celkově nám holkám dělá dobrou reklamu. Kluci byli hrozně sympatický a ty jejich klukoviny mě bavily - eskymácký bratr, kouření neobvyklé substance, dcera jako malý otrok, hopsací test a desítky další vtípků mi vynahradily to, že jsem neznala ani jediné jméno fotbalisty nebo o co sakra ve fantasy fotbalu jde. Ovšem kvůli Shiva Cupu bych se pravidla snad i doučila... ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Další mnou nepochopený kousek.... O co tady jde? udělat z třicátníku dementy co za každou cenu musí být mimo svoje civilní zaměstnání uchylní perverzáci? NAVÍC jde z poměrně trapný či nepříjemných situacích udělat vtipné momenty...tady je většina trapných situacích nevkusná a doopravdy trapná... smůla. Zase mimo mě. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

První tři série mi přišli velmi originální a vtipné, i když se místy dost vymykaly tomu, co je ještě přípustné. Čtvrtá série byla obrovským zklamáním, jak už to tak bývá, vše začíná být vyhnané do absolutních extrémů a show se snaží jít za každou cenu s dobou - spousta vtipů také vyznívá dost nuceně a až na jednu maximálně dvě scény nestojí čtvrtá série vůbec za řeč. Z páté jsem viděl čtyři díly a s lítostí musím konstatovat, že se již seriál blíží hodnocení odpadu. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

První série se vyvíjela se zlepšující se tendencí. Seriál mě ale většinou nějakým extrémním způsobem nerozesmával. Většinou se v každém díle našla jen jedna skutečně vtipná situace, zbytek byl doplněn úsměvnou výplní. Není to špatné, ale nějak mimořádně mě to neoslovilo. Po nové sérii tedy neprahnu. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Taca hraje internetová hvězda Jon Lajoie, známý hlavně díky svým videím a písním na YouTube. V seriálu má hned několik vystoupení, odkazujících na jeho internetovou práci (písně, videoklipy). (UM3L3C)

Reklama

Reklama