Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (610)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je poznať, že sa tvorcovia snažili byť za každú cenu moderní a vtipní. Remix ústrednej pesničky s názvom Ghostbusters je zbytočný, nadmerné zbrane a bojové scény v štýle Matrixu taktiež. Počítačoví experti sa chceli predviesť a výsledný gigantický biely panák z loga je naozaj desivý, až nechutný. Pre fanúšičky okolo 17 rokov zapojil rejžo Feig do deja Chrisa Hemswortha stvárňujúceho sekretára Kevina, ktorý má IQ hojdacieho koňa. Rádoby vtipné scénky, pri ktorých sa trápnosťou dostaví dovtedy zhovievavý úsmev, nezachráni ani jeho dokonalá image. Za celé dve hodiny sa nedočkáme takmer žiadneho napätia, film končí klišé, panoramatickou nočnou scénou s obrovskými svietiacimi nápismi. Väčšia časť populácie považuje tento pokus za veľmi nevydarený a hanobiaci originál. Nové Krotiteľky duchov zaiste nie sú ani priemerom kinematografie, či sa po ňom cítiť znechutene a urazene, musí však posúdiť každý sám. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Už před projekcí mi bylo zcela jasné, že se bude jednat o odpad všech odpadů. Trailer sliboval prostoduchý scénář, krajně nesympatické herečky, trapný humor či béčkové triky. A sliby bohužel nelhaly. Jen díky volnému lístku jsem byl ochotný tuto slátatninu zhlédnout. A to především proto, abych svým následným komentářem varoval všechny nešťastníky, kteří chtějí mít s tímto splaškem z dílny Paula Feiga co dočinění. Naprosté znesvěcení žánru sci-fi a jednoznačně nejhorší snímek roku 2016. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Barevňoučký reboot, kvůli kterému by se Gozerův sluha Zuul ani neobtěžoval vylézt z ledničky.. Vtipy to tam sází v mnohem větší kadenci než Reitmanův originál, jenže těch povedených bylo méně než břišních destiček přitroublého sekretáře (význam možný i jako kus nábytku) Hemswortha. Nenávist na sociálních sítích vyvolaná už trailery byla možná přehnaná, ale to je i názor, že za ní stojí misogynie a anti-feminismus. Tohle je prostě jen špatný film.. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

To duchové žerou duhu, že to je tak zasraně barevný?! Remake tak otravnej, trapnej a zbytečnej, že i kdyby tam v půli naběhla původní sestava a poslala ty rádoby vtipný střeva do prdele, stejně by to nebylo na víc než jednu hvězdu... a to ani nejsem kdovíjak obří fanda původních filmů. Do toho si připočtěte otřesnej soundtrack, nulovou atmosféru a fakt, že klasika z osmdesátek vypadá líp i po těch třiceti letech. Hollywoodská zoufalost v plný polní! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mám rád Feiga aj Wiigovú, dokonca mi nevadí Melissa. Ale uuuuf, toto je zúfalstvo, ktoré ich evidentne nebavilo. Ako keby už priamo na plac chodili s tým, že natáčajú zbytočnosť, ktorá sa pôvodnému filmu v ničom nevyrovná. V ničom. Vtipy o prdení a grcaní (niekedy mi nevadia, ale čo to hľadá vo fantasy-hororovej komédii?). Pri vedomí ma udržiaval len Hemsworth, ktorý je v úlohe stupídnej sekretárky podobne na koni ako Statham v Špiónovi. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (20)

  • Když Patty (Leslie Jones) doveze jako vozidlo pohřební vůz, začne říkat: „Ty máš auto! Ty máš auto!“ Jedná se o narážku na Oprah Show (od r. 1986), kde v jednom z nejslavnějších dílů moderátorka darovala každému v obecenstvu auto. (HonzaR.)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama