Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (608)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vzduchu poletoval neskutečný potenciál na vytvoření komedie tak trapné, že by se mohla snad i svým způsobem proměnit v kult. Místo toho tvůrci vytvořili naprostou píčovinu bez nápadu, která velmi brzy zanikne. Dwayna Johnsona mám moc rád, análního průzkumníka Efrona nenávidím. Oba zde byli zasazani do maximálně trapných a odpudivých rolí. Příběh pořádně nikam nesměřuje. Humor zde funguje pouze v kratičkých momentech, když se drží toho nepokleslejšího záchodového dna. Jakmile se tvůrci pokusí zajít o stupínek výš, celé se to boří jako domeček z karet, přes který se projelo tornádo. Jakožto zástupce lepšího pohlaví jsem se těšil i na nějaké ty pohledné a lehce oděné slečny. V pár případech to ušlo, ale jsem si jistý, že se dalo rozhodně najít pohlednější kusy. Camea dvou nestárnoucích legend bývalého televizního hitu jsou těmi nejhoršími a nejnudnějšími, jaké jsem za svůj filmově bohatý život viděl. Snímek se vyplatí vidět snad pouze proto, abyste mohli při dlouhých podzimních večer sdílet svoje zhnusení nad sklenkou dobré lihoviny. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je otázka, kolik toho má společného tento film s původním seriálem, každopádně mám z toho trošku rozporuplné pocity. Začnu zostra, film se nejdříve tváří jako fekální komedie, avšak pak už se to střídá s vážnějším tónem. To je asi jediné mínus filmu, že neví kterým směrem se má přesně ubírat a je to taková kombinace. Teď však k pozitivnějším postřehům. Herecké obsazení je vybráno skvěle, na ženy se skvěle dívá a The Rock a Efron jsou herecká esa. Ty komediální scény a hlášky se mi líbili, tolik jich sice nebylo, ale zasmál jsem se u nich. Ale bylo fajn mít i vážnější tón v tom filmu, což nakonec také byl. Ale příště bych se ubíral asi jenom jedním směrem. Film mě koneckonců bavil, jsem rád i za cameo Davida Hasselhoffa a i Pamely Anderson, která tam však byla asi 5 vteřin. Mitch a jeho parta ode mě dostávají slušné 3,5*. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Jestliže Superman, má ve svém pokojíčku plakát Chucka Norrise, pak Chuck Norris má svém pokoji plakát Dwayne Johnsona, co plakát, ten má všechno hrníčky, samolepky a břit se kterým se holí, jen skuteční muži, jo až takhle je tady Dwayne Johnson vyobrazen. A to jak je tady vyobrazen, je vlastně hrozně fajn, mnozí se budou divit, jelikož sem dlouho tak nějak nedokázal překousnout, to, že se Johnson rozhodl dělat komedie a né akční filmy. Ale tady je hrozně super, vlastně každá postava z pobřežní hlídky, je hrozně super, Efron se ze začátku chová jako naprostý nadutý idiot, ale kupodivu mu to lze odpustit, má k tomu své důvody. A co se týče ostatních postav, tak tady jim taky nelze nic vyčíst, Jon Bass je trouba a ženské protagonistky nosí upnuté a zařízlé plavky, ale jako že hodně upnuté. Celé to kupodivu kazí, stokrát omletý příběh, který je strašně nudný a předvídatelný, tohle se týká i záporáku, ti sou prostě nudní. Akce si taky moc neužijete, sou tu jen dvě akční scény, ale vůbec nejsou zábavný. Ale co je zábavný, sou hlášky a vtipné situace, ty sou hrozně super a fakt sem se nasmál, sou vtipný, sou originální a jejich dost. Ale celý film je vlastně postaven na vtipech a humorných scénách, a to je prostě problém, proto mně mrzí že musím dát tři. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Televizně to byla naivní limonáda, jenže tehdy možností moc nebylo a samozřejmě jsme všichni dřepěli a fandili, kterak si plavčice s bujným poprsím a jejich svalnatí kolegové hráli na detektivy. Tedy když zrovna chlupáč David Hasselhoff nehonil nějakou sukni. Když si představím, že se seriál natře moderním hávem, tým povede Dwayne Johnson, využije slušný rozpočet, eRkový rating a okolo se bude prsit třeba Alexandra Daddario, neznělo to zle. Jenže hrdinství možná, ovšem absence intelektu určitě, a to je potíž. Nová Pobřežní hlídka je totiž k uzoufání pitomá. Akce je nenápaditá, nahodilá, bez energie (navíc s digitálním ohněm na hořící jachtě, mimochodem). Humor je mizerný, pokud se tedy divák nepopadá za břicho z přirození zaseklého v plážovém lehátku. Zároveň se ale na komedii bereme dost vážně, což nikdy není správná cesta. A ani ty zpomalovačky nebaví. Kriminální příběh, kterak jedna kočka ovládá drogový byznys a chce změnit zátoku k nepoznání, je na úrovni školácké story, kterou si promítá v hlavě před spaním. V druhé (slabší) polovině Zac Efron očekávaně vystupuje z pozice nafrněného olympionika, hlavně ovšem dostáváme bídnou kriminální zápletku, ze které je na zvracení. Mimochodem Jon Bass je zoufale trapný po obě poloviny. Kelly Rohrbach k sežrání, Daddario pochopitelně taky. Ač děvčata nemají co hrát. PS: Jediná nahotinka je scvrklý penis nebožtíka, což jen podtrhuje bídu, o které píšu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile mínus auta a absurdní velkolepá akce. Co zbyde? Pár svalovců, sexy koček (samozřejmě zpomaleně se natřásajících) a hrstka jakž takž povedených jednoduchých fórků. Snaha o další (filmové) Jump Street je naprosto evidentní, ale bohužel zde znatelně chybí pevný a ujasněný koncept (ten film podle mě neví, čím přesně chce být - zda regulerním remakem, parodií, či současnou hrubozrnnou komedií, a tak zkouší od každého trochu a výsledkem je nemastný a neslaný kočkopes), takže se divák za ty zcela neopodstatněné dvě hodiny nijak zvlášť nepobaví (dobré akce i humoru je tu zkrátka málo). Navíc asi jen stěží lze za kvalitní považovat snímek, v němž Zac Efron (btw pořádně vyrýsovaný!) hraje sympatičtější postavu než Dwayne Johnson (!), jenž je tu za stejně otravně patetického propagátora rodinných hodnot, jakým je Vin Diesel v F&F... 50 % ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • Film sa nakrúcal v meste Savannah, Georgia, USA. (Darkage)
  • Zlodej počas pádu z balkónu stratí kôš aký mal na hlave. Po dopade do bazénu ho už znovu má. (Im.Groot)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama