Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ruský fanboy s penězi od Bekmambetova (efekty jsou úžasné) si natočil vlastní verzi Spider-mana 2. Místo vystřelovaných pavučin použil černou Volhu, jinak je výsledek vážně úplně stejný. Přehnané, téměř televizně pojaté a úchylné, ale ohromná legrace a ani na vteřinu nuda! Prostě takový super úlet z Moskvy; slabší čtyři. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako americký film, ale není to americký film. Vypadá to jako americký auto, ale není to americký auto. Vypadá to stejně peckově jako americký film, ale už ze začátku vás překvapí azbuka. Timur a jeho parta natočili výborný film, který se podobá americkým trhákům, ale v životě nepochopím přirovnání ke Spidermanovi a k jiným superhrdinům, který s nimi nemá společného absolutně nic. Tuhle podívanou by při pohledu na ruskou tvorbu málokdo čekal a jsem rád, že i na blízkém východě mají v současné době podobné představy o sci-fi filmech. To, co jsem čekal, jsem také dostal a vůbec nejsem zklamaný. Spíše naopak mě ještě leccos překvapilo. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rusi si spravil taký svoj blockbuster sprvkami komixoviek á la Spider-Man. Ide o veľmi jednoduchú zábavu s fajnovými špeciálnymi efektami, nadupaným soundtrackom a prekrásnou Ruskou v hlavnej ženskej/dievčenskej úlohe. Od filmu netreba očakávať samozrejme žiadne zázraky ale prvoplánovú zábavu. Ak si ulietavate na amerických letných blockbusteroch tak si užijete rozhodne aj toto. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po opravdu parádní Noční a Denní hlídce přišla z Ruska hodně studená sprcha.Tohle snad nikdo nemohl myslet ani na chvíli vážně.Nechci zde tedy nějak moc kritizovat zápletku filmu,ikdyž i ta je hloupá a nevýrazná,ale celé provedení Černého blesku je buď jedna velká parodie,a nebo pokud mělo jít o seriózní komiksový pokus,tak zatímco Bekmambetov udělal Hlídkami velký krok dopředu,tak Černým bleskem se vrátil pěkným skokem zpět.V Hlídkách se totiž podařilo potlačit všechny typické ruské znaky,charaktery,atributy a celkově se prostě odprostit od vážně zvláštní a pro mě i těžko kousatelné mentality a výrazu této mocnosti,v Černém blesku se vše objevuje v plné "kráse",prostě jsem se okamžitě ocitl v Rusku se vším všudy a v tom jsem si vážně nedokázal hovět.Navíc spojení klasického Ruska a klasického komiksu jednoduše nejde ani náhodou dohromady a přišlo mi to celé fakt jen k smíchu.Když k tomu pak připočtu opravdu minimum efektů,které navíc byly i nevídaně slaboučké,nemělo mě na tomto snímku pak už absolutně co bavit.Triumfem je pak samozřejmě létající Volha,naprosto originální záležitost,ovšem zároveň lze tento nápad označit i za nefalšovaný průser a trapnost superhrdinských velkopodívaných.K plusu tak mohu snad jen přiřadit sympatického hlavního hrdinu,ale jinak je Černý blesk skutečně jen výsměch filmovému komiksu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Чёрная молния – létající spravedlnost! Чёрная молния- podfuk nebo zázrak? Чёрная молния- národním hrdinou!...... Už je to tak. V Rusku prostě Spiderman létá Volhou a za ženu chce (světe div se) Nastěnku! Filmová vykrádačka, která nudí a štve zároveň. Zachraňuje to pouze můj mladší syn, kterýmu se to laciný trikový dobrodružství, který děsně páchne azbukou (celkem) líbí. Ale já jdu blejt! (Ve skutečnosti je to ještě horší!) Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chystám se rozbít geologický podloží Moskvy. 2.) Chci se stát studentem nanotechnologie na TU v Liberci. 3.) Vždycky jsem tvrdil, že Volha je pekelnej stroj! 4.) Doktor mi doporučil často procvičovat reflex, při kterém je obsah žaludku evakuován ústním otvorem ven. PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama