Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 4

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (750)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Samozrejme se nabizi srovnani s Despicable Me, oproti kterymu to ma ale navrch. Coz je ale dany tim, ze i kdyz i tady se hlavni hrdina ocekavane polepsi, neni to zadna infantilnost s malejma holcickama. Co se tyce pribehu, vetsinou se da docela dobre predvidat, co se stane dal, ale presto je na pomery animaku docela vymakanej. Jinak neni moc co resit, prijemnej dabing, fajn animace i hudba a slusna zabavna jizda od zacatku do konce bez nejakejch hluchejch mist. Ja jsem spokojenej. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, no čakal som viac... byť kiddo a zabiť mi hlavného hrdinu hneď na počiatku snímku, tak zostanem v šoku do rannej dospelosti (a na oko hlavný bol, ha) a ešte keď ho dabuje Brad Pitt (proste šok!) forever, že ho po hod. vrátia takpovediac späť, do hod. moja decká myseľ "puk". Ferrell je fajn, daný soundtrack tiež... čo ja viem, proste čakal som viac. Ukázať deckám, že mozog je dôležity a nie všetko zlé je naozaj zlé danou formou... že hrdinstvo časom unudí a je treba ísť za svojím snom... dobre no. 6/10 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelý a vtipný animák. Jeden z najlepších. Skvelý príbeh a postavy. Hudobná stránka je tiež na výbornú. Skvelá komédia pre celú rodinu. Megamozog vyzeral dobre už z trailerov. Moj očakávania sa vyplnili a môžem ho zaradiť medzi elitu animákov. Poteší aj fakt, že tvorcovia rozvinuli svoje fantastické vízie a dokázali ich preniesť na plátno. Predvídateľnosť dejovej zápletky je síce miestami veľmi vysoká, ale o prekvapenie (a zázraky) tu nie je núdza, a navyše, keď sa vám do uší zarežú rockové pecky od Guns N 'Roses alebo AC / DC, nie je čo riešiť. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice kolísavý film. Začátek byl super a dost jsem se pobavil, ale od chvíle, co zmizí ze scény Metroman, jsem se začal nudit. A to není pro film, natož animovaný, dobré. Naštěstí to sem tam zachraňovaly povedenější hlášky či soundtrack. A hlavně díky skvělé závěrečné bitce (nástup Megamysla na scénu za zvuků "Guns N' Roses - Welcome To The Jungle" si budu ještě hodně dlouho pamatovat) nakonec udělím ty čtyři hvězdy, ale bylo to jen tak tak. Přišlo mi, že tohle téma (co když zloduch porazí hrdinu) se dalo přeci jen zpracovat o něco lépe a hlavně o něco vtipněji. 70 %. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V žánru filmů s kreslenými zápornými hrdiny v hlavní roli, kteří v této předvánoční době atakují kina, mi přijde MegaMind mnohem nápaditější než takové Despicable Me. V originálu je naprosto senzačně nadabováno, po hudební stránce se konečně jednou ve filmu pro děti objevilo i něco rockovějšího (výborné Welcome to the Jungle), po stránce příběhové vlastně nemáte moc tušení, kam se to celé bude vyvíjet (zvlášť po téměř-úvodní scéně s lidskou kostrou), a vizuální část je přesně taková, jakou u animáku dnešní doby očekávám. Nicméně to nic nezmění na faktu, že jsem se zas až tak mega nebavila, a ve střední části filmu, kdy je děj založený na tom, že se hlavní hrdina nudí, jsem se nudila s ním. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Tvorcovia pripravili divákom menšiu scénu aj po skončení titulkov. (Shakers)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama