Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obyčejná romantická podívaná se sympatickou ústřední dvojicí, zábavnou Christinou Applegate a pěknými úvodními titulky, což jsou klady, a se zbytečně vulgárním a jakoby pro efekt peprným humorem, který mi nepřišel vtipný, otřesným člověkem jménem Charlie Day ve vedlejší roli (vážně o takovém volovi může někdo seriózně tvrdit, že je komik?) a se stokrát viděným, nejklišovitějším možným scénářem, což jsou zase zápory. Dvě a půl z pěti, čili čistý průměr. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka filmu spica, fakt ze jo. Clovek to hlta, skvele se bavi nad vtipnymi scenami a hlaskami a rika si, ze konecne zase komedie jak ma byt...navic jeste vzpomina na sve stare casy, kdy neco podobneho zazil (i kdyz vzdalenost byla ve stovkach km a nikoliv v tisicich mil :D ). Jenze jakmile se Garrett vrati z prvni navstevy u Erin doma, zacina cely film zklouzavat do jednoho velkeho klise, vtip se pomalu vytraci a vse upada do tradicni nudy :(. Skoda toho, prvni pulka je opravdu skvela, hudebni vyber taky bombasticky....jen mozna Barrymore je uz na takove role trochu stara, ale to ji odpustite, s Justinem tvori skvely par.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebolo také zlé, ako to vyzeralo. Celkom fajn vykreslený vzťah na diaľku, pár skutočne vtipných scén a celkom dobré tempo filmu, ktoré nenudí. No vôbec nerozumiem postave Drew Barrymore: ako preboha môže hrať 40 ročná žena čerstvú absolventku vysokej školy? Viac film pre ženy ako pre mužov... ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna hraje pro romantickou komedii oproti žánrovým kolegům. Dýchla na mě reálná atmosféra a myslí i skutečné dialogy. Scénář poté nepůsobí jako kopie jiné komedie se stejnou kostrou. První minuty vás posadí na zadek, protože Going the distance začíná opravdu s vtipem, bohužel si neudržel laťku po celou dobu filmu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama