Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Sherlock Holmes jako ulízaný maminčin mazánek potkává oheň chrlící dinosaury a řeší záhadu lodi stažené do moře obří krakaticí, aby si to na konci rozdal v souboji balón versus železný drak poháněný párou s Iron Manem. Mnohem zajímavější než samotný film je otázka, jaké drogy při tvorbě svých "klenotů" pánové z Asylumu berou, tohle nikdo střízlivý vymyslet nemůže... ()

ujec odpad!

všechny recenze uživatele

Keby autor Shelocka Holmsa a nebodaj aj samotný fiktívny Mr. Holmes videl tento film, tak dá návrh, aby autorov tohto shitu uvrhli do najhoršieho blázninca. Dej absolútne nemá líniu. Obrazy deja skáču ako žaba sem a tam bez absolútnej logiky, ktorá je povestná u fenomenálneho detektíva. Tento film môžem chápať ako pomstu profesora Moriartyho voči fanúšikom Sherlocka Holmesa, ale bezradnú. Nech teda víťazí medzi totálnym odpadom filmového umenia - v zabudnutí. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k logu společnosti Asylum jsem už dopředu věděl do čeho jdu a tak jsem si narozdíl od některých zdejších mimoňů nemyslel, že jde o pokračování Ritchieho filmů, které mimochodem taky nebyly žádné zázraky. Tuto trashovku podkopávají především dva fakty a sice zaprvé, že se to podobně jako většina jiných filmů od Asylum bere smrtelně vážně a tak pobaví jen ta občasná a nechtěná zábavnost. No a za druhé Sherlock Holmes je tu tak sebestředný kokot že si přejete aby už v příštím záběru vylezl tyranosaur a konečně ho sežral.10% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak takúto fúziu steampunku a verneovky by som chcel vidieť na veľkom plátne. Lenže štúdio The Asylum si to zobralo pod vlastné krídla a vznikol ďalší prúser. Lenže. Lenže prúser, ktorý na začiatku dá nádeje, že sa táto produkčná spoločnosť asi prekonala, aby sa v nasledujúcich minútach doplazila tam, kam patrí. Do stoky. Až záver, pravdepodobne najepickejší v celej dovtedajšej histórii štúdia, ukáže, že dvere niesu ešte zavreté. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama