Reklama

Reklama

Konspirační teorie s Jesse Venturou

(seriál)
  • Česko Konspirační teorie (více)

Obsahy(1)

Bývalý americký guvernér Jesse Ventura a jeho tým vyšetřují a prověřují nejděsivější a nejtajemnější konspirační teorie, které se kdy rozšířily. Studují důkazy, konzultují s experty a vyslýchají svědky, aby se dozvěděli co nejvíce o fenoménech, jako je zavraždění J. F. Kennedyho, Oblast 51, globální oteplování a možný komplot, jak se zmocnit veškeré pitné vody v USA. Jesse Ventura tvrdí, že je jeho životním cílem dokázat, že je v těchto teoriích mnohem více pravdy, než si myslíme. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

Venous666 

všechny recenze uživatele

Raději shlédnu toho dle rádoby frajera , než poslouchat neustále kecy o tom, že je všechno v pořádku, že se nemáme čeho bát a že státní organizace jednou ve prospěch občane a ne sebe. Ano je sice pravda, že během pár veřin vám sdělí googl vícero informací než pan Ventura, ale proč mu nedát šanci a podívat se na tu jinýma očima , než nám dává dnešní společnost ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nech verím čomukoľvek, nech mám predstavu akúkoľvek, v živote som nevidel tak spackaný seriál či dokument, ktorý sa zaoberá takouto témou. Sám o sebe pôsobí veľmi nerealisticky a je skôr na smiech. Faktom je, že pár zaujímavých informácii zaznie, no sú nešťastne spracované. Už len postoj samotného Venturu pri komunikácii s rôznymi osobami poskytujúcimi zaručené fakty, hovorí sám za seba ( ruky na kríž cez prsia - NEVERÍM, NEPRÍMAM, NESÚHLASÍM ). Fanúšikom, vyhľadávačom "konšpiračných" teórii odporúčam množstvo iných, omnoho lepších dokumentov zaoberajúcich sa touto problematikou. Stačí si pozrieť môj profil a jeho "dno". Toto bolo slabučké. ()

Reklama

Tetsuo odpad!

všechny recenze uživatele

Už jenom to, že podobný pořad mohl vzniknout a být vysílán v televizích po celém světě, je dobrým důkazem toho, že konspirační teorie jsou nesmysly, respektive případy slabého kritického myšlení. (Tedy způsob, jakým o společnosti uvažují lidé, kteří by rádi byli kritičtí, ale chybí jim vzdělání, neumějí moc myslet a celkově pracovat s informacemi.) ________________ Nyní jsme už ve fázi, kdy se konspirační teorie stávají součástí mainstremu. Je to vlastně fajn, protože postupně slábne jejich síla a přesvědčivost. _____________________ Samotný pořad s Jesse Venturou je hloupoučká komeční záležitost plná laciného strašení, kde se kvůli banálním věcem, které si vygooglujete během dvou vteřin a během dalších dvou najdete i jejich vyvrácení, musí ustavičně někam cestovat letadlem a chodit na "tajné schůzky". Chvílemi je to tak komické, že se z toho stává parodie sebe sama. Předstírat, že PRÁVĚ TEĎ odhaluju něco, co si magoři po internetu posílají už léta, je hodně pod úroveň, a ukazuje to přesně, na jak pitomé publikum pořad míří. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Prvýkrát som sa k tejto tv show dostal koncom roka 2020, kedže jeden z dielov sedel na to, čo sa deje okolo koronavírusu. Prišlo mi to najskôr ako nejaké overacting s pochybnými hercami. Netušil som, kto je Ventura. Dal som tomu pár mesiacov pauzu a potom som sa vrátil, aby som dopozeral všetky diely. A poviem vám jedno. VENTURA JE MACHER. Bývalý NAVY SEAL, wrestler, politik, guvernér a herec a rovnako tak by som ho nazval aj aktivistom. Jednotlivé diely veľmi záviseli od vybraného "príbehu". Niektore diely ma veľmi nebavili, niektoré mali teórie, ktoré nevyzerali reálne, ale rozhodne sa našli diely, ktoré jasne ukázali, že oficiálne verzie nesedia. Niektoré zas dali minimálne myšlienku na zamyslenie sa. Rovnako tak sa mi páčil aj miestami skeptický náhlad na niektoré teórie, ktoré neboli presvedčivo podložené faktami.Čo už bola naozaj pravda a čo nie, to je každému na zváženie osobitne. Mňa táto show zaujala predovšetkým Venturovou osobnosťou. Posolstvo však ostáva jasné: vláda vždy klamala ľudí a aj klame (rovnako ako je tomu momentálne počas covidu. Aké aktuálne). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nesmírně tupá, jak jinak než americká, když zde se ta živná půda v ideálním prostředí přímo nabízí, sračka monstrózních rozměrů, která mě však nesmírně baví, když totiž jen znovu dokazuje, jak obrovskou moc mají média, když i naprosto okrajový fenomén konspirace dokáží prodat jako mainstreamovou záležitost, navíc prostřednictvím loutkoherce Jesseho Ventury, většinovému divákovi, a tak se ovečky ukájí pocitem zdánlivé moci získaných informací.. Jojo, ony totiž právě informace mají největší cenu, přátelé !! ;) A já se velkolepě bavím jako nikdy.. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama