Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

Nowasek22 

všechny recenze uživatele

Ač je v tomto seriálu hlavním tématem americký fotbal, paradoxně to ani není tak o fotbalu, jak by člověk čekal. Je to spíše o životech amerických středoškoláků, kteří se rádi napijí, zapaří, rozdají si to s nějakou nádhernou roztleskávačkou (kterých je tu požehnaně), případně požijou nějakou tu drogu. První 2 série byly vynikající, i když jsem v 1. sérii moc nemusel postavu Craiga, který mě zkrátka moc nebavil. Ve druhé sérii ho nahradil skvělý Page Kennedy, který se stal okamžitě mým oblíbeným charakterem, zkrátka, zahrál to výborně. Ve třetí sérii už ale nebyl ani on, což mě dost zklamalo a i proto mi 3. série přišla nejslabší. Každopádně je velká škoda, že se nakonec zřekli 4. série, protože tenhle seriál mě hodně bavil, narozdíl od drtivé většiny Prciček, s kterými je nesmyslně srovnáván. Oblíbené postavy: Vynikající Alan Ritchson alias Thad, Sammy, Radon, Alex. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Na Prcičky to dle mého rozhodně nemá. Vzhledem k tomu, že první série měla jen 13 dílů a každý zhruba 20 minut, mohly být díly daleko vyrovnanější, co se týče humoru. Některé se dost povedly (pocket pussy:) ), některé už méně. Trochu mě mrzí, že se děj točí zhruba okolo nějakých 3-4 nejhlavnějších postav a případná další nová s dílem začne i skončí, bez jakékoliv návaznosti. Znělka palec nahoru. /// Druhá a třetí sezóna zvedla seriál ještě o stupínek výše a s tím i mé hodnocení. Thad Castle se stal hned za Stiflerem nejlépe komičtějším hercem. (hodnocení za 1. - 3. sérii) ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Kdyby to takhle vypadalo na každý vysoký škole.. asi by nám do pěti let vládli giboni:D Já osobně s Blue Mountain State nemám problém.. nevadí mi trochu ujetější zápletky, který se motaj hlavně kolem toho, kam zasunout a co vypít.. ale zase na druhou stranu chápu, že to asi není pro každýho:) Co nechápu, je výměna jednoho černocha za druhýho po první řadě. Absolutně nevysvětlený:) Ale ne, že by to vadilo..:) Jak Radon, tak Craig mají něco do sebe.. klasická výměna kus za kus:) ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

"Prcičkovská" podoba nesporná, tínedžersky cielená humorná zložka až prekvapivo nadpriemerná (z mnou dosiaľ videných častí sa len málokedy stalo, že by som natrafil na nejakú vyložene nevkusnú trápnosť, tvorcovia tu balansujú na hrane s bravúrou), formát dvadsaťminútoviek akurátny, neprepálený. No skrátka fungujúci seriálový úlet, ktorý, kebyže mám o nejaký ten rôčik menej, pravdepodobne žeriem ešte o poznanie viac. Tak či onak mi však partička okolo Alexa Morana dokáže poľahky vyčariť úsmev na tvári, hoc sa k pozeraniu dostávam len veľmi sporadicky (nie je to totižto žiadna "must see" záležitosť, a keď už mám chuť na nahláškovaný sitcom, preferujem skôr moju veľkú srdcovku Entourage, ktorú dokážem pozerať v podstate dookola). 80% ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Srovnání s prcičkami vůbec není na místě. BMS jde mnohem dál. Chlast, sex, kozičky, zadečky, drogy, znovu sex a fotbal. Takovýhle nářez televize snad nikdy nezažila. Proklínám šéfy Spike, že čtvrtou řadu už nepovolili. BMS je hotový skvost. Nejlepší seriál o americkém fotbalu, kde se americký fotbal ani jednou nehraje. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama