Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

Torision 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kterej skutečně překročil moje očekávání. Opravdu fajnová a extrémně zábavná (!!!!!!) komedie s vtipnym Owenem Wilsonem a ještě trojnásobně epičtějším Jasonem Sudelkisem. Když jsem koukal na seznam filmů režisérů Farrellyových, tak mi hned bylo jasný, proč jsem se u toho tolik bavil. Člověk, kterej natočí Mary, Blbý a blbější nebo Irenu v tom jednoduše nejspíš umí chodit. A tenhle film je zábavnej od začátku s balením nezletilý holky až do téměř konce (píšu "téměř", protože konec ani v nejmenším nepřekvapí). A má to prostě epický momenty, u kterejch jsem se smál nahlas (hlavně ty z golfovýho odpaliště). Perfektní jednohubka, která pobaví. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad. Co se stane, když dáte vzornému manžílkovi na týden volno. Může si dělat, co chce. No, popravdě, já bych tohle viděl jako pořádně drsné psychologické drama, ale je jasné, že komedie z toho jde udělat také. O to se pokusili bratři Farrellyovi. Jejich humor, který je místy hodně drsný, se mi celkem zamlouvá, ale tady najednou máte pocit, že na ty vtipy musíte celkem dlouho čekat, a když konečně přijdou, tak to není nic skvělého. Moralizování tohohle filmu je vážně příšernost. U Sandlera to člověk čeká, ale tady... Tohle mě opravdu nebavilo. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Ó Petere Farrelly, ó Bobby Farrelly, jak to vy dva jenom děláte? Díky Vám jsem si poprskal klávesnici, jak jste na mě vybafli ty své vtípky. Každá vaše komedie je úžasná, a tahle je další v pořadí. Tento specifický druh humoru je pro mě ušitý jako na míru. Pro mě sranda na druhou, ne-li na třetí :-) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová odreágovačka, která však kromě pár dost parádních scén nenabídne v podstatě nic jiného. Jasně, Owen Wilson i Jason Sudeikis hrajou své roly skutečně na jedničku, potom zde máme opravdu pěkné ženské herecké obsazení, ale bohužel, když nemáte fajnový scénář, tak ani námět (který měl potenciál být opravdu vtipným filmem), či herecké obsazení z filmu neudělají top filmy. Suma sumárům, mělo to na to, být to mnohem lepší. Takhle jen velice průměrné tři hvězdy. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co jsem vlastně čekal? Zestárlej Owen s nesympatickou partičkou kamarádů, kteří mají budit dojem, že takový jsme i my. Ale no tak. Jméno Sudeikis se zapsalo na černou listinu. Byl jsem na vážkách jestli je to komedie, protože jsem tam moc vtipů nepostřehnul. No vlastně si nepamatuju žádnej. A rozhovory ústřední dvojice byly opravdu dementní. Naštěstí to docela utekllo a na líné odpoledne mi to stačilo. Ale na závěr romantické udobření. Má duše si z toho ublinkla ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama