Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 120)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zvláštní. Já "sandlerovky" mám rád (50x a stále poprvé, Trestná lavice nebo Machři jsou filmy, kterým jsem dal plný počet, protože jsem se u nich opravdu zasmál). A i když byly místy tupé (Sandler nedělá inteligentní humor, ale to mi nikdy nevadilo a stále nevadí) pořád mě tyto filmy dokázaly/dokážou pobavit. Ale tohle? První polovinu jsem vyloženě protrpěl skrze všechny nepřirozeně znějící dialogy či moc roztěkanou (nevím, jak to jinak napsat) Jennifer. Takže první půlku to pro mě zachraňovaly jen křivky Brooklyn Decker (Andy Roddick je šťastlivec). V druhé půlce se mi film líbil o něco víc a místy jsem se opravdu zasmál. Navíc zde přibyla i Nicole Kidman (která sice zde hraje mizerně, ale zřejmě to dostala nařízeno, takže jí odpouštím) a Jennifer se začala chovat trochu normálněji. Nicméně opravdu jsem uvažoval, že tento film ohodnotím ještě níž. Jak říkám, druhá půlka to jednoznačně zachránila. Takže dnes, Adame, sorry. Jen za 50 % a to buď milej zlatej ještě rád. Tohle si zřejmě už nebudu chtít (na rozdíl od výše zmíněných filmů) nikdy zopakovat. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, co má znamenat ten český překlad názvu? Autor se na film nejspíš ani nepodíval, jen si řekl "aha,Sandler,to bude vtipný"a prostě to nějak pojmenoval. Jinak si to vysvětlit neumím. Ale k věci.. začátek filmu byl naprosto skvělý, zkrátka takový typ komedie, u které padáte smíchy pod stůl. Paní s obočím nebo chlápek s tváří znecitlivěnou botoxem byli úžasní, ale jakmile přišla ta část "všichni se seberem a jedem na Hawai", nastalo příšerně natahované klišé. Vážně,kdyby měl film tak o 45 méně, bylo by to fajn. Ale takhle jsem to furt vypínala a zase s nelibostí zapínala, až jsem to deset minut před koncem nevydržela a nedokoukala to, protože bylo úplně jasné, jak to skončí. Od chvíle kdy odjeli na dovolenou, se z nadprůměrné komedie stala jen tuctovka, která brzy upadne v zapomnění. A je to škoda. Ale co se na tom ostrově dělo, to mě prostě nebavilo. Obdivuji svého přítele, že se na to díval podruhé,jen kvůli mně. No, námět zajímavý, začátek tak na 4-5 hvězdiček, takhle je to jen na dvě až tři. Navíc nemám ráda Anistonovou, připadá mi, že pořád jen hraje Rachel z Přátel, to už mi mnohem sympatičtější byla Brooklyn Decker, nebo zde otravná Nicole Kidman .. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Allan Loeb, Timothy Dowling | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Jack Giarraputo, Adam Sandler, Heather Parry | Distribúcia: Columbia Pictures | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 212,741,380 $ || AjkeĎ sú scenáristi vačšinou rôzny, z tejto summer-time vzťahovky zase cítiť najviac Adama Sandlera, a to vôbec nie len kôli tomu, že stvárnuje hlavnú postavu. Elixír k fungujúcej komédií mu bol vždy známy (je otázne, do akej mieri to dnešné publikum ešte strávi), a i tentokrát opakuje sám seba. A prečo? Pretože mu to "skoro" všetci masakrálne žerú i po dvestosedemdesiaty-deviaty krát. Kategória obecenstva, pre ktorú je JUST GO WITH IT určený je kategóriou životom unavených ľudí, vracajúc sa z práce na smrť energeticky vysatých, rodinou "ťažkajúcich" ľudí. Ich jedinou nádejou vnímať niečo pozitívne v celkovej ťažkej dennej situácií je odlahčený humor Sandlerovských celovečerňákov, kde sú postavy s odumretými tvárami vĎaka nespočetným plastickým operáciám, a scény s umieraúcim zvieraťom, ktoré podstupujú zoofilnej oživovacej procedúre. (Mimochodom s Húnskym dabingom pre mňa jedna z najlepších humorných scén tochto roku). Neni sa čo diviť. Stačí vypnúť procesor, a skúsiť si to užiť. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Just Go with It a další Sandlerova skvělá komedie s překrásnou Jennifer Aniston. Příběh samozřejmě typický, ale svým způsobem pěkný a hlavně stravitelný. Ve filmu se objevili dva moji oblíbení herci a navíc spolu. Nemám co bych vytkl, protože jsem se zasmál, podíval na krásné holky, skoro pobrečel a podíval se na krásu Havaje, který mě svým způsobem hodně upoutal. Pro mě za mě, ať si píše každý co chce, ale pro mě zase skvělá komedie s troškou romantického nádechu na závěr, ale pořád kvalitní dílo s Adamem Sandlerem... 8/10 = 89% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $103,028,109Tržby Celosvetovo $214,974,953Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,504,195 //počet predaných kusov 202,108Tržby za predaj DVD v USA $14,885,514 //počet predaných kusov 910,317║ V celku roztomilá pohodová komédia, kde sa Sandler drží v znesiteľnej uzde a nepreháňa to nejakými vysokooktánovými pitomosťami. Ale otázkou ostáva na čom dokážu tvorcovia utratiť pri komédii rozpočet $80miliónov????? /60%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)
  • V severoamerických kinech film utržil 103 miliony amerických dolarů, v celosvětových 214,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama