Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

sgt.paper odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže v hlavní sportovní relaci nejpopulárnější televizní stanice v ČR, zazní pět zpráv. Z toho je jedna, že Hamiltonova přítelkyně má špatný šaty. Další že Tiger Woods viagru nebere, třetí že korupční skandál se nikam neposunul a poslední asi třicetivteřinová je jediná seriózní. Tak v tom případě je to v hajzlu. ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální výsměch všem fanouškům sportovního dění. Výsledky jsou leckdy nepřesné, reportáže často již několik dní staré, spousta druhů sportů naprosto opomíjena a neznalí moderátoři do kamery přečtou úplně vše, co jim redakce špatně napíše. A Borec na konec? Občas pobaví, jenže to je ale zoufale málo... ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od BBV jsem zpočátku novácké sportovní zpravodajství ignoroval. Paulíček s Tittelbachem byli maximálně čteči zpráv a ne redaktoři, neřku-li komentátoři. Když v posledních letech přece jen zřídka přepnu na novácký sport, tak dostanu celkem kvalitní zpravodajství s grafikou, která je minimálně srovnatelná s BBV. A poznatek mého šéfa, který trénoval hokej ve Finsku: na Nově prý umí správně vyslovovat finsky - to znamená bez přehlasovaných písmen. Nykänen tedy ne [nikenen ], ale [nikanen]. A borec na konec?, ten si z BBV odskočil krátce do SN:-) ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama